36663
  • Szabi 22
    Ez remélem pletyka de már nem vagyok benne biztos!
  • Szabi 22
    Carlo Ancelotti nem nevezte a brazil játékost a Reggiana elleni bajnokira.

A Marca című spanyol lap madridi tudósítója szerint Kaká, az AC Milan brazil játékosa a BL-döntőben játszotta utolsó mérkőzését piros-fekete mezben. Kaká ugyanis a hírek szerint bejelentette távozási szándékát a milánói vezetésnek, vagyis elképzelhető, hogy a következő szezont valóban Madridban, a királyi gárdánál kezdi. A Real vezetői jelenleg a bajnoki cím elhódítására koncentrálnak, de állítólag egy küldöttség Milánóban tárgyal Kaká megszerzéséről.
  • Nuno88
    Ibrahimovic az ősellenséghez igazolhat
    Külföldi labdarúgás

A friss BL-győztes AC Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti továbbra sem mondott le arról, hogy leigazolja Zlatan Ibrahimovicot, az ősi rivális Inter svéd csatárát.

Ancelotti már tavaly nyáron szerette volna szerződtetni a svéd támadót, de Ibrahimovic akkor kikosarazta a piros-feketéket, és az Inter ajánlatát fogadta el. A Milan trénere azonban nem mondott le a játékos megszerzéséről, és ha a városi rivális hajlandó lenne megválni Zlatantól, akkor azonnal lecsapna a lehetőségre.

Bár a bajnoki címvédő vezetői korábban kijelentették, hogy semmi esély Ibrahimovic értékesítésére, a közelmúlt eseményei változtathatnak az elöljárók hozzáállásán. A svéd focista a napokban egy nyilatkozatával hozta kellemetlen helyzetbe klubját (kijelentette, hogy szívesen dolgozna együtt a calciopoli botrány főkolomposával, az egykori Juventus-vezér Luciano Moggival), majd ügynökén keresztül követelte, hogy jelenlegi fizetését duplázzák meg a következő szezonra. Mindkét akciójával sikerült feldühítenie a kék-feketék vezetőit, akik megfelelő ajánlat esetén talán mégis elgondolkodnának az elengedéséről.
  • Palinko
    szerintem van benne több év mint 3-4
  • Nuno88
    Nesta visszavonul?
    Külföldi labdarúgás

Elképzelhető, hogy Alessandro Nesta visszavonul a válogatottságtól, mert a jövőben csak a Milan sikereire akar koncentrálni. Forrás: Mobilpress

A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan olasz labdarúgója 2011-ig meghosszabbította szerződését a piros-feketékkel, és mint elmondta, elsősorban klubjára szeretne koncentrálni.

- Úgy érzem, még van bennem három-négy év. Ahhoz viszont, hogy a legmagasabb szinten tudjak teljesíteni, néhány dologról le kell mondanom, elképzelhető, hogy a válogatott lesz az egyik – nyilatkozta a 31 esztendős Nesta.

Forrás: Mobilpress
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte a Reggina elleni zárómérkőzésre készülő keretét.

KAPUSOK: Fiori, Kalac, Storari;

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Grimi, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Serginho, Simic;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Gattuso, Pirlo;

CSATÁROK: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ronaldo.

Forrás: acmilan.com
  • Palinko
    Carlo Ancelotti a Reggina elleni mérkőzésről, az Interről, és már a következő szezonra gondolva az igazolásokról is nyilatkozott:

"Úgy gondolom, ahhoz, hogy képesek legyünk Európa csúcsán maradni, a keretnek néhány helyen erősítésre van szüksége. Ha játékosokat igazolunk, akkor ezek lehetnek igazi világklasszisok is. Ronaldinho és Eto'o beillik ebbe az elképzelésbe, jelenleg talán Eto'o a legjobb csatár a piacon, de erről nem akarok többet beszélni. A következő szezonban ott lesz az Európai Szuperkupa, az Interkontinentális Kupa, a Bajnokok Ligája, a Serie A és az Olasz Kupa, úgyhogy nagyon fontos, hogy minőségi játékosok álljanak rendelkezésre. Gilardino? Ő nagyon boldog a Milanban. A mostani szezonja nem volt kiegyensúlyozott, de azért lőtt néhány gólt. Mexes? Ő jelenleg az egyik legerősebb középhátvéd a piacon. Ambrosini? Az hiszem, hibázott azzal a bizonyos transzparenssel, és ő is megértette ezt és elnézést is kért. Azt hiszem ez lezárja az ügyet. Az Inter megérdemelten nyerte a Scudettót, ahogyan mi is a Bajnokok Ligáját, úgyhogy mindenkinek joga van ünnepelni. A futballban emellett teljesen megszokott dolog, hogy kigúnyolják a riválisokat. Reggina? Meg kell próbálnunk egy versenyképes csapatot kiállítani, jó teljesítményt kell nyújtanunk, hogy ne billentsük el a mérleget a kiesés elleni küzdelemben senki javára sem. Ambrosini nem teljesen egészséges, Paolo Maldini, Inzaghi és Kaká is gondokkal küszködik. Ronaldo még mindig sérült, Oliveira és Gourcuff pedig eltiltottak."
  • gabber_saviola
    azt egyből gondoltam :Ddddd
  • gabber_saviola
    nyugi van, nem kell a flém senkinek sem, az nem ide való arra ott az enesókaponthűha

relaksz van
  • ForzaInter
    ugyanígy vok énis:)
  • Lombardini
    ½Én nem nyertem 42 éve½ Ez volt ráírva, a zászlón meg az, hogy ½Dugjátok a seggetekbe a scudettót½. Szerintem az a minimum, hogy bocsánatot kérnek, de ezzel nem lehet nem megtörténté tenni a dolgot. Gattuso elmegy a picsába. Eddig tiszteltem és kedveltem a válogatott miatt, de elmegy a picsába. Bocs, de mérhetetlenül dühös vagyok.
  • 9csöves9
    az Inter kiadott valamikor egy olyan kitűzőt,annak a mintájára írták azt erre a táblára hogy "én nem 42 éve nyertem"

arra utal hogy az Inter utolsó bl győzelme 42 éve volt
  • tep
    most ismétlik a meccset a Sport 2-őn
  • Palinko
    A klub részéről Adriano Galliani jelentette be, hogy Maldini visszavonulsával együtt az általa viselt mez is visszavonul.

A "búcsú" a legendás számtól azonban csak ideiglenes lesz, mert amint egy újabb Maldini kerül a csapathoz, megkapja a azt.

A Maldini család következő ígérete a 9 éves Cristian, aki korosztályában már most kitűnik képességeivel.

Galliani elmondása szerint a 3-as szám a Maldini családhoz tartozik, a jövőben is csak ők viselhetik ezt a mezt.
  • Palinko
    ez engem is érdekelne
  • Nuno88
    Ambrosini elnézést kért az Intertől
    Külföldi labdarúgás

A Milan középpályása nyílt levélben követte meg a városi riválist, amelyet az újdonsült BL-győztes játékosai ünneplésük során többször is becsméreltek.

A Milan 2-1-es, Liverpool felett aratott győzelme után hosszú ünneplésbe kezdett. A lombardok hetedik Bajnokok Ligája-címüket hosszú tivornyával tették emlékezetessé. A napokig tartó fieszta alatt a Milan játékosai örömükben gyakran megfeledkeztek magukról, és a nagy rivális Intert pocskondiázó rigmusokba kezdtek. Emiatt kért bocsánatot Massimo Ambrosini.

- Mindenki tudja, hogy a foci nemcsak illedelmes nyilatkozatokról, és barátságos dicshimnuszokból áll. Az ember örömében, vagy bánatában, gyakran mond olyat, amelyet nem is gondol komolyan. Elnézést kell, kérjek, mert egy önfeledt, eufórikus pillanatban mondtam néhány butaságot – mondta Ambrosini levelében.
  • Kaplartom
    Mi van a táblára írva? (magyarul) :)
  • ForzaInter
    széggyelheti magát az egész Milan, én örültem annak hogy megnyertétek a BLt- mert legalább olasz csapat nyerte, Gattusót eddig tiszteltem de most ezzel hadd ne mondjak semmit...
  • laca70
    Kiásta a csatabárdot.
  • 9csöves9
    nem lennék meglepve ha botrány lenne Gattuso táblája miatt
  • Nuno88
    A San Siroban:

• Nuno88
    Maldini térdét kedden operálják Belgiumban. Azért, hogy a nyári felkészülés idejére már teljesen rendbejöjjön.
  • Nuno88
    SERIE A START ON AUGUST 26
    5/25/2007
    The Italian Football Federation have decided that the calendar will allow for next season's Serie A to start on August 26. The Italian Super Cup will be played on August 18 and August 26 and September 2 will mark two league gamedays.
  • Nuno88
    zsír! :)
  • Benc16

ezt találtam most... :) grat. nektek :)
  • shogun6
    hallottam egy Galliani nyilatkozatot is, miszerint szerinte a védelem és a kp rendben van és csak 1 csatárt akar(-unk) igazolni. remélem vicc, csak titkolóznak, lapítanak... aztán bumm, Ronaldinnye, Drogba, Alex, Huntelaar, Zambrotta, Torghelle stb stb :D

Shevat én személy szerint árulónak tartom, ilyen gyáván lelépni, ráadásul kijelentette, h ő a rossoneriktől akar visszavonulni......ehhh... hát sztem ne jöjjön vissza...
    Forza Milan!
  • shogun6
    Hi ismét!
    nem vagyok egy nagy fórumozó, de gyakran olvasom ezt és még 1-2 nagyobb milan topikot. Viszont, ahogy már írtam régebben, nagy milan drukker vagyok jó pár éve(17) és nagyon örülök, hogy nyertek(-ünk) :)) sajnos sok fikázó divat ellendrukker véleményét olvastam, hogy bunda így meg mák úgy... hihetetlen, h még a tavalyi hülyeségen pattognak néhányan, amikor gondolom egy cikket olvastak és már ítélkeznek is...(lehet, h még hónapokig hallgatni/olvasni fogjuk:( ) mind1, kit érdekel, a lényeg, h a MILAN a legjobb FORZA MILAN PER SEMPRE!!!!

nagyon korrekt igazolásokat várok a nyáron, minimum 3 ember kéne, 1-2 fiatal védő és 1 kp vagy csatár...
    marhára várom a jövő évi Serie A-t, visszatér a Juve, az Inter is jó lehet(nem lesz :), Roma, Palermo, Lazio ááá , meg kell nyerni a bajnokságot és ami a legszebb lenne a BL-t meg kell/kéne védeni, de először nyerjük meg a szuperkupát és a világkupát :)
    egyébként a Boca juniors, akikkel ugyanannyi nemzetközi kupánk van- nekik mondjuk van 3 kevésbé elismert- tegnap bejutott a libertadores elődöntőjébe...
    láttátok már ezt a videót, nagyon jól van megcsinálva egy filmelőzetes hangsávjával és még illik is az idei szezonra, ha figyelitek a szöveget :) egymás után kb 20* néztem meg
    http://youtube.com/watch?v=UTPpCVA8ITc
  • LasCar16
    pár kép::) mert a fiestából sosem elég:)

• tep
    kicsit Paint-eltem :)) "a labdazsonglőr"
  • Nuno88
    Clarence Seedorf felesége, Luviana ma egy csodálatos, és egészséges fiúnak adott életet a milánói La Madonnina klinikán. A legifjabb Seedorf 3,270 grammal látta meg a napvilágot.

Gratulálunk SEE!

• Nuno88
    Zidane szerint Kaká a legjobb a világon
    Külföldi labdarúgás

A tavaly visszavonul francia futballista szerint a Milan brazilja Cristiano Ronaldót és Clarence Seedorfot előzi meg..

Természetesen Zinedine Zidane sem hagyta ki a szerdai BL-döntőt, amely után kijelentette, hogy meglátása szerint Kakánál jelenleg nincs jobb futballista a világon. A világbajnok futballista ennek ellenére nincs meggyőződve arról, hogy a Milan támadója kapja meg év végén az Aranylabdát.

- Csak távolról követem mostanában az eseményeket, és őszintén szólva jobb is ez így, nem hiányzik az állandó hajtással járó stressz. Így azonban lehetőségem van kívülről csodálni a legjobbak játékát, megítélésem szerint jelenleg Kaká a világ legjobb játékosa. Nemcsak a góljai miatt, hanem a szezon legfontosabb meccsein mutatott játéka alapján is. Nem biztos, hogy ő nyeri az Aranylabdát idén, de garantálom, hogy jelenleg ő a világ első számú játékosa – mondta Zidane, aki a dobogósokat is megnevezte: a brazil mögött jelenleg manchesteri Cristiano Roanldót és a szintén a Milanban játszó Clarence Seedorfot tartja a legjobbnak.
  • Nuno88
    Roger Federer személyében a tenisz világából is érkezett gratuláció az AC Milan csapatának.

„A Milan megérdemelte a Bajnokok Ligája győzelmet.„ – mondta Federer, aki csodálattal adózik Kaka előtt is. „Nem vagyok Milan szurkoló, de szeretem a nagy egyéniségeket, és a mérkőzésen kiemelten figyeltem Kakát. Ő igazán bámulatos volt.”

• DjCooll
    Áh sajnálom hogy nemlehetem ott!
  • Nuno88
    Ünneplés a városban:

• Nuno88
    Paolo Maldini kijelentette, a szerdai győzelemmel még nem ért véget a pályafutása.

“Játszani akarok az Interkontinentális Kupában és jövőre újra szeretném magasba emelni a BL serleget”

Capitano az athéni stadionban az UEFA elnökétől, Michael Platinitől vette át önmaga ötödik a klub hetedik trófeáját.

“Ez már az ötödik győzelmem, de mindegyik csodálatos volt. Rendkívül szerencsés vagyok amiért ebben a csapatban játszhatok. A csalódások után is képesek vagyunk újra a csúcsra kerülni.”

Kuyt góljával felmerülhetett egy újabb feltámadás a Liverpool részéről, csakúgy mint két évvel korábban.

“Egy egészen kicsit aggódtunk, de egyébként is les volt” - mondta nevetve Maldini

• Nuno88
    Az athéni döntőben két gólt szerző Filippo Inzaghi a mérkőzés másnapján a következőket mondta:

„Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy két gólt szerezzek a döntőben, és tegnap végre teljesült, ami a számomra a legfontosabb volt az életemben. Ez egy felejthetetlen mérkőzés volt. Ez az élmény örökre velem marad, és a két gólom is önmagáért beszél.”

• Nuno88
    Carlo Ancelotti ígéretet tett a gyerekeinek, hogy ha megnyerik a Bajnokok Ligáját, akkor leszokik a dohányzásról.

„Abbahagyom a dohányzást. Egy nehéz szezon után véghez vittünk valami csodálatosat, ami hatalmas örömöt, és elégedettséget okoz. Nagyszerű dolgot hajtottunk végre, amire kevés remény volt.”

• LasCar16

Milánói hangulat:)))))))
  • Nuno88
    Hazaérkeztek a fiúk:

• Nuno88
    Silvio Berlusconi a következőképpen nyilatkozott a tegnapi Bajnokok Ligája győzelmet követően:

"Megmondtam Inzaghinak, hogy két gólt fog szerezni a döntőben, és igazam lett. Különösen jó érzés a mostani győzelem, mivel nagyon hosszú utat tettünk meg Isztambul óta, hogy feledtetni tudjuk azt a fájó vereséget. A 2005-ös mérkőzés természetesen szórakoztatóbb volt, de ezen a döntőn a feszültség volt az uralkodó tényező, emellett a játékon kívül az eredményre is oda kell figyelni. A Milan győzelme a klubé és Olaszországé is egyben. Ez egy nagyszerű eredmény. A jövő? A Milan mindenképpen meg akarja erősíteni csapatát a nyáron, olyan igazolásokkal, amelyek méltók a klub nevéhez. Buffon szerződtetése ki van zárva, ugyanis Dida nagyszerű kapus, aki nemrégiben újított szerződést velünk."

Forrás: channel4.com