• DjCooll
    A Bajnokok Ligája döntő hőse a kupa átvétele után a könnyeivel küzdve nyilatkozott saját és csapata teljesítményéről.

Pippo Inzaghi két góljával kulcsszerepet játszott a Milan Bajnokok Ligája-győzelmében, még akkor is, ha ő maga is elismerte: az első találathoz valójában nem sok köze volt, azt kizárólag a szerencsének köszönheti.

- El sem akarom hinni, hogy a két gólommal tudtunk nyerni, még ha - el kell ismerni -, az elsőnél nagy szerencsém volt.. Négy éve is nyertem BL-t a Milannal, de két gólt lőni a döntőben hihetetlen érzés. Ezzel mindent elértem, amire vágytam a hosszú labdarúgó-pályafutásom alatt, ennél többre nem is vágyom. Az olasz válogatottal vb-t, a Milannal BL-t nyerni olyasmi, amiről minden gyerek álmodik, én pedig mindkettőt megvalósítottam. Nagyszerű érzés látni, hogy volt értelme meghozni azt a rengeteg áldozatot a futballért. Ameddig csak tudok játszani szeretnék a Milanban, majd ebből a csodálatos csapatból akarok visszavonulni – nyilatkozta meghatottan a 33 éves csatár.