A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva
nagyon helyes

Sheva
hát a mostani forma az igen gyenge de az elmúlt 3 évben igan sokat tett a csapatért

shad0w
" Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani gyorsan védelmébe vette a csapat kapusát, Nelson Didát. A brazil hálóõr az elmúlt néhány meccsen gyenge formát mutatott, ami olyan spekulációkra adott okot, hogy a Milan a következõ hónapban egy új tapasztalt kapust igazol.

Azonban ezeket a találgatásokat Galliani cáfolta:
„Meg fogjuk újítani Dida szerzõdését. Úgy érzem az a helyes dolog, ha ezt ma nyilvánosan is elmondom, és ezúton vele is közlöm. Tudjuk, hogy amit mostanában nyújt az nem a legjobb teljesítménye, de mi maximálisan bízunk benne.”

Dida már ezen a héten aláírhatja új szerzõdését, amivel meghosszabbíthatja a mostani 2007-ig szóló kontraktusát. "

Szal Dida marad 😊

don't give a fuck

9csöves9
sztem ez a mostani formájára

és ez igaz is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
ja igen 😄

Csak pontosításként, ezt Ambrosini mondta.😊

Sheva
"Végre most már minden jól halad, úgy érzem közel van a visszatérésem idõpontja. Elvileg ez bekövetkezhet már a Messina vagy a Livorno elleni mérkõzésen is, de reálisan nézve azt kell mondjam, januárban leszek 100%-os állapotban"

Sheva
Az AC Milan és az Inter folyamatosan figyelemmel kíséri a Benfica hátvédjének, Nelsonnak a teljesítményét. A fiatal védõ csak a nyáron igazolt a portugál klubhoz, de a bajnokságban és Európában is kitûnt.

A játékos ügynöke, José Caldeira elismerte a Milan érdeklõdését, azonban az Inter is felbukkant a potenciális kérõk között. A jobbhátvédet 2010-ig köti szerzõdés a Benfica csapatához, és kivásárlási ára 17 millió Font.

Sheva
Abbiati jobban véd tõle?
akkor miért nem Didat adtuk a Juvenak szted?

forza milan
Az akkor volt...Abbiati jobban védtöle,sztem öt kéne meghagynunk....Dida rosszpaszba van!

Sheva
Didanak nincs helye a csapatban?

LOL... nézzd már meg kivel nyertünk BL-t vagyis kinek köszönhettük sztem Didanak meg Abbiatinak

forza milan
Egy hónappal ezelött ki akarták cserélni a védelmet,ami sztem jó döntés lettvolna...Mostmeg rontanak a helyzeten,Az egy dolog,hogy amikor bl nyertes volt a milan,2-3-4 évvel ezelött csucsvédök voltak,de mulik az idö,minden amber öregszik....

forza milan
Én nem halasztanék mindent a köv. szezonra...A jelenen kell gondolkodni,nagy nehezen bejutottunk a bl-be,most miért rontsuk el,ne adja isten a bajnokságban nem végez ezzel a kerettel a Milan bl szereplést adó helyen ezzel a kerettel ha igy folytatja...akkor mivan?lol ez a vezetöség....Vagy csak Galliani kijelentése a kamus...

forza milan
Tudtam..
1.Dida mehet a picsába...Sztem nagy teher neki a Milan már,más kell már helyette,nemaz,nemrossz,de egyre szarabb teljesitményt nyujt...
2.A védök egytöl egyig öregek Nesta kivételével........És még jók a védök...ÁÁÁ
3.Ha nem igazolnak le senkit,akkor elbaxxák a bl-t is...Remélem ezcsak pletyka...

Sheva
Az AC Milan és a Milan Alapítvány karácsonyi ajándékként átadta a városi De Marchi Pediatric Klinika gyermeksürgõsségi osztályát, amely kedd reggel kezdi meg mûködését. Az osztály létrejöttéhez nagyban hozzájárult a Milan Alapítvány és a CNA (Children’s Nephropathy Association). Az eseményen jelen volt Milan igazgatója, Adriano Galliani, az Alapítvány általános igazgatója, Leonardo De Araujo, a piros-feketék edzõje, Carlo Ancelotti és a teljes csapat, illetve a város képviseletében Roberto Formigoni, valamint a CNA elsõszámú embere, Giuseppe Cavagna. A játékosok miután meglátogatták a kórtermeket, eltöltöttek egy kis idõt a klinikán lévõ gyerekekkel, és mindegyikük elismerõen beszélt errõl a fantasztikus projektrõl.

„Nagyon büszke vagyok erre,” – mondta Kakà. „Egy rosszra sikeredett vasárnap után jól éreztük magunkat. Ennek létrejöttéhez sok ember közremûködése kellett, de a legfontosabbak mindig a gyerekek, akik ennek az épületnek köszönhetõen újra hihetnek majd a boldogságban.”

Hasonlóképp vélekedett Clarence Seedorf is, aki így nyilatkozott:
„Igazán fantasztikus, ami ma történt. Gratulálni szeretnék Leonardo, akinek a kezdeményezése gazdagabbá tette életünket, és megerõsítette szívünket. Semmi sem értékesebb a gyerekek boldogságánál.”

Andriy Shevchenko, aki saját országában aktív képviselõje a gyermekek ügyének, örömét fejezte ki:
„A gyermekek a mi jövõnk, és szükségük van a segítségünkre. Remélem, hogy a jövõben véghez tudunk vinni valami hasonlót Ukrajnában is. A én alapítványom mindig aktív. Öt házat építettünk az árvák számára, ahol újra találkozhatnak az anyjukkal.”

Sheva
"Jelenleg nincs kidolgozott tervünk a januári igazolásokra. Braida és Ancelotti meg van gyõzõdve arról, hogy kiváló védõink vannak, a mi védõinknél nem lehet jobbakat találni. Egyébként is most fedeztünk fel egy kiváló középsõ védõt Kaladze személyében."

Dida formájáról a következõket mondta:
"Nem okolom túlságosan. Minden játékos követ el hibákat, a kapusoknál pedig ez sokkal szembetûnõbb. Igaz, hogy nem produkál olyan bravúrokat, mint a tavalyi szezonban, de pont azok miatt most túl nagyok az elvárásaink vele szemben. Idén kicsit balszerencsésebb, de a helye továbbra is biztos."

"Maldini és Costacurta jelenléte a csapatban nagyon fontos, ez fõleg az öltözõben érezhetõ. Úgy vélem Billy szezon végén abbahagyja, átadva helyét Kaladze-nak. Maldini biztosan marad a következõ szezonra is. Mindig nehéz ilyen kaliberû játékosokat pótolni, de máskor is megtettük, Baresi, Tassotti és a többiek után.
A Milan mindig képes volt erre, és képes volt továbbmenni a gyõzelem útján.
A klubnak pedig mindig ott van Silvio Berlusconi. Nincs olyan cél amit ne tudnánk elérni."

Sheva
A hírek szerint az AC Milan azon gondolkodik, hogy megkörnyékezi az Inter kegyvesztett kapusát, Francesco Toldot. A jelenlegi elsõszámú hálóõr, Nelson Dida formája az utóbbi idõben romlott, és vasárnap egy szabadrúgás után a róla kipattanó labda pont Obafemi Martins elé került, aki gólt is szerzett belõle.

Ezek után Zeljko Kalac elõtt talán megcsillant a lehetõség a bizonyításra, de ha nem él vele, akkor a közeljövõben leigazolhatják Toldot.

Az egykori Fiorentina játékos januárban érkezhet kölcsönbe, és nyáron, amikor lejár a szerzõdése, ingyen igazolhatóvá válik. A Milant továbbá kapcsolatba hozták a Livorno kapusával, Marco Ameliával is.

Sheva
a MILAN FORUMRÓL egy komment Galliani nyilatkozatára:

"A Galliani nyilatkozatnak sztem lehet egy olyan olvasata is, hogy a télen nem akarják szorni a zsét, mert:
1. igazi minõségi játékosok úgysincsennek szabadon (ugye akik játszhatnának mondjuk a BL-ben)
2. ez az idény már mehet a lecsóba, úgysincs esélyünk semmire.(ami kb igaz is)
3.nyáron repül CA + vele együtt még néhány játékos is, és akkor az új keretet az új edzõ szája íze szerint lehet és kell kialakítani ( ha ez a verzió él-amit nagyon remélek- akkor felesleges is télen milliókat kidobni az ablakon)."

Sheva
SHEVCHENKO: 'We have to close the year with two wins'
12/13/2005
MILAN - Speaking at the margins of the opening of the emergency ward at the De Marchi clinic, Andriy Shevchenko turned to football matters. The striker said: 'I've digested the derby defeat, we've overcome worse in football. Now we have to close the year with two wins, then we'll see what happens in 2006, hopefully the league position will change somewhat. If Juventus keep going as they are then it will be difficult to catch them. We just have to think of our game and to win. The season is long so you can't bet on the table at the moment.'

forza milan
De van,reméljük igy lesz,de most vesztö szeria van,mint látod...

DJ Bee18
ugyanilyen erõvel a Milan is változhat akkor nálad 😊))

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sheva
és szted miért nincs egy Milan nyerõszériára esély?

báttyó02
a f*szt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

forza milan
Mert akkor szarok is voltak....😊

báttyó02
érdekes pár héttel ezelõtt még hogy fikáztad a liverpoolt,hogy milyen szarok...

forza milan
Szezonvége,szezonvége,hol van az mégmondjátok ti,de a JUve nagyon elhuzott vazz,ahhoz hogy a Milannak scudetto legyen ahhoz egy oltári nagy juve bénázás kell(4 meccsen ki kell nekik kapni,ami nem lesz igy!!!),és egy oltári nagy Milan nyeröhullám!Bl?Ott még van esélyünk,de sztem amilyen jó most a'pool,nekik ezerszer több esélyük van arra hogy megnyerjék,sokan mondták márnekem hogy ujra ez a döntö lesz,ha igy lenne,akkor énne,nemis tudnám nézni,annyira ideges lennék hogy milesz,3-0-ás elönynél sem nyugodnák meg....

9csöves9
egy elnök sztem ne mondjon ilyeneket

Sheva
Berlusconi: Scudetto headed to Juventus
tribalfootball.com - December 13, 2005

AC Milan patron Silvio Berlusconi believes Sunday's derby reverse has ended their Scudetto hopes this season.

"For Milan the championship is over," said Berlusconi. "Now Juve can win the Scudetto without any problems."

😄DDDDDDDDDDDDD

báttyó02
végre
elkell fogadni,hogy nem mindig a bilannak van szerencséje 😄

Sheva
hát ezt a vereséget kb a lecce elleni gyõzelemért kaptuk

9csöves9
pedig ez nem vicc,tényleg lefizettük õket

forza milan
R9,viccnek szántam az egész lefizetés dolgot egyébként,és a védelemröl csak annyit hogy mise állunk jbban,attól tartunk,hogy a végén annyit variálunk,hogy nem igazolunk senkit...😊))

forza milan
Csak viccnek szántam...

amugy Kaká tényleg jó volt.Nálunk a védelem vmi kegyetlen szar

haggyad 14 éves meg a lefizetés.....amikor a milan egy csomoszór a 95.percben nyeri a meccset meg egyenlít

nagyok voltatok grat, csak ilyen eredmenyeket tovabbra is, es nem lesz baj

BUDA > miskolc.

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva