36663
  • Nuno88
    köszi mindenkinek mégegyszer! :)
  • Bereet
    nyertünk nyertünk allé allé
  • France men
    Gratulálok! Egy BL győztestől nem szégyen kiesni ;) És még egy x-et is elcsiptük! Egy kis ajándék :) :

• Blackhunter
    Hello nagy milán druker vagyok csak kár h az idei bl-ben nem játszhatott ronaldo öö a kedvencem de örülök h legaláb a csapar megnyerte a bl-t
  • DjCooll
    Igaz, mindennek már 13 éve, ám Marcel Desailly úgy emlékszik az 1994-es athéni Bajnokok Ligája döntőjére, mintha csak tegnap játszották volna. Akkor a francia védővel megerősített Milan 4-0-ra lemosta a Barcelonát. Desailly szerint most is az olaszok örülhetnek, ezúttal a Liverpool kárára.

Élete és labdarúgópályafutása egyik legcsodálatosabb estéjét élte át 13 éve Marcel Desailly, aki a milánói piros-feketék negyedik gólját szerezte a katalánok elleni emlékezetes fináléban. A francia világ- és Európa-bajnok focista szerint a Liverpoolnak semmi esélye az újabb athéni BL-döntőben.

- A Milan sosem felejti el a görög fővárost és azt a pompás mérkőzést -
    nyilatkozta a BBC-nek Desailly, aki szerint az angolok azért buknak majd el, mert azt hiszik, az olaszok bosszúra éhesen, vicsorogva lépnek pályára a 2005-ös vereség miatt.

- Ugyanolyan találkozó lesz ez a Milan számára, mint az összes többi az
    idényben és ez a nyugalom és tiszta fej hozza meg a sikert Pirlóéknak -
    tette hozzá a francia hátvéd, aki elárulta, nagyon szorít majd Carlo
    Ancelotti együttesének és a Milan mai játékosainak, hogy átélhessék ugyanazt az élményt, amit ő kapott 1994-ben Athénban.
  • DjCooll
    A Bajnokok Ligája döntő hőse a kupa átvétele után a könnyeivel küzdve nyilatkozott saját és csapata teljesítményéről.

Pippo Inzaghi két góljával kulcsszerepet játszott a Milan Bajnokok Ligája-győzelmében, még akkor is, ha ő maga is elismerte: az első találathoz valójában nem sok köze volt, azt kizárólag a szerencsének köszönheti.

- El sem akarom hinni, hogy a két gólommal tudtunk nyerni, még ha - el kell ismerni -, az elsőnél nagy szerencsém volt.. Négy éve is nyertem BL-t a Milannal, de két gólt lőni a döntőben hihetetlen érzés. Ezzel mindent elértem, amire vágytam a hosszú labdarúgó-pályafutásom alatt, ennél többre nem is vágyom. Az olasz válogatottal vb-t, a Milannal BL-t nyerni olyasmi, amiről minden gyerek álmodik, én pedig mindkettőt megvalósítottam. Nagyszerű érzés látni, hogy volt értelme meghozni azt a rengeteg áldozatot a futballért. Ameddig csak tudok játszani szeretnék a Milanban, majd ebből a csodálatos csapatból akarok visszavonulni – nyilatkozta meghatottan a 33 éves csatár.
  • DjCooll
    köszönjük szépen!!
  • Japep
    GRAT a BL-győzelmetekhez !!!
  • Nuno88
    A tervezettnél egy órával később, 15 óra 40 perckor megérkezett otthonába az AC Milan labdarúgócsapata, amely szerdán 2-1-re legyőzte az FC Liverpoolt a Bajnokok Ligája döntőjében, ezzel története során hetedszer ülhetett fel Európa trónjára.

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a csapat este hét órától kezdi meg ünnepi körútját a városban egy nyitott tetejű busszal.

A piros-feketék Fillipo Inzaghi duplájának köszönhetően hódították el a trófeát, a gárda ezzel a 16. nemzetközi sikerét aratta, amivel behozta az eddigi listavezető argentin Boca Juniorst.

Carlo Ancelotti legénysége az augusztus 31-i Európai Szuperkupadöntőn a Sevilla ellen tehát átveheti a vezetést.
  • DjCooll
    Nem tudom észre vettétek e de a top 10-ben a 4. ek vagyunk! Legalábbis jelenleg:) Remélem egy darabig marad is:)
  • Nuno88
    MILAN'S WORLD NUMBERS

INTERNATIONAL CUPS
    Milan, Boca Juniors 16
    Real Madrid, Independiente 15
    Ajax, Barcellona, Liverpool, Juventus 11

CHAMPIONS CUPS
    Real Madrid 9
    Milan 7
    Liverpool 5

ROSSONERO HONOURS
    League titles 17
    Champions League 7
    Italian Cups 5
    Cup Winners' Cups 2
    European Super Cups 4
    Intercontinental Cups 3
    League Super Cups 6
  • lanczi22
    szép volt Milan!:D
  • Palinko
    pssz, én mondjuk nem :)
  • DjCooll
    Hát én szívesen vlátnám újból nálunk:) de mondjuk melyik milan szurkoló nem?
  • Nuno88
    Sevcsenko is örül a bosszúnak
    Külföldi labdarúgás

A Chelsea csatára szívesen eleget tett volna Silvio Berlusconi meghívásának, de a repülője Londonban ragatd, így csak tévében nézte volt csapata BL-sikerét.

Berlusconi sosem titkolta, hogy Andrij Sevcsenkót távozása után is az egyik kedvenc játékosának tartja, éppen ezért meghívta az egykori Milan-csatárt a BL-döntőre, hogy személyesen nézhesse meg, amint volt csapattársai bosszút állnak a két évvel ezelőtti vereségért a Liverpoolnak. Seva szívesen vállalta a vendégeskedést, ám magánrepülőjét nem engedték időben felszállni Londonból, ezért kénytelen volt visszafordulni, és Londonból, tévében megnézni a meccset.

- Talán így a legjobb, ha ugyanis ismét együtt láttak volna egykori csapattársaimmal, megint megindultak volna rólam a pletykák az angol sajtóban. Nagyon örülök, hogy láthattam a barátaimat, amint felemelik a trófeát, és hogy revánsot vettek értem is a két évvel ezelőtti, szörnyű BL-döntő miatt. A mérkőzés után sms-ben gratuláltam nekik, és köszöntem meg a győzelmet - nyilatkozta Seva.
  • Nuno88
    ami a bannerba van az van kinn nekem is...
  • Kaplartom
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! VÉÉÉÉÉÉÉÉGREEEEE!!! MEGNYERTÜK! A MÁSODIK GÓLNÁL MÁR TÁNCOLTAM A MILAN HIMNUSZRA!!! EZAZZZ!!!!! (valaki nem tudna linket adni egy bl győztes csapatképet, teljes képernyőre, hogy kirakhassam háttérnek?)
  • LasCar16

• vanhayden
    Gratulálok:)
  • Forza Italia
    Gratulálok. Azért Inzaghi még mindig tud meglepetést okozni. Méghozzá kellemes meglepetést.
  • ForzaInter
    grat
  • DONGUBA
    Szep volt fiuk
  • banok
    Grat. a Milannak.
    A meccs összefoglalói itt
  • Nuno88
    Seedorf, a kétszeres rekorder
    Külföldi labdarúgás

Clarence Seedorf két rekorddal is büszkélkedhet a Bajnokok Ligájában: ő az egyedüli futballista, aki három különböző csapattal nyert BL-t, és most már azt is elmondhatja magáról, hogy egyedüliként gyűjtötte be a sorozatban négy alkalommal is az elsőséget.

Bár Paolo Maldini már ötödször lett Európa legrangosabb kupasorozatának a bajnoka, első két trófeáját még a BEK-ben szerezte meg, a BL tizenöt éves történelmében még „csak” háromszor tudott diadalmaskodni. Ezzel szemben Seedorf 12 évvel ezelőtt, 1995-ben nyert először az Ajax színeiben, majd 1998-ban a Real Madriddal, 2003-ben és 2007-ben pedig a Milannal ért fel a csúcsra.
    A holland középpályás szerint csapata a hibátlan játéknak köszönhetően nyert a Milan a Liverpool ellen.

- Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen csapatnak lehetek a tagja. Kevés olyan együttes van, amely úgy tud játszani egy fináléban, hogy szinte egyetlen komolyabb hibát sem követ el. Ezzel sikerült nyernünk - mondta az olasz klub holland középpályása, aki negyedszer emelhette magasba a trófeát, szavaival azonban alighanem többen vitába szállnának, a Milan ugyanis valójában több nagyobb védelmi hibát is elkövetett a meccs során, más kérdés, hogy a Liverpool ezekből nem tudott gólt szerezni.
    ----------------------------------------
    hát hibátlan játéknak nem nevezném, de nyertünk és ez a lényeg :)
  • Nuno88
    ejjj de jó a banner! :)
  • Nuno88
    köszi nektek meg sok sikert a bajnokságban!
  • DJ BP
    ez a kép már volt, csak nem szemből :)
    amúgy grat
  • Nuno88
    Ancelotti: Ez a győzelem volt a végzetünk!
    Külföldi labdarúgás

A Milan szakvezetője szerint két éve jobban játszott a csapata a döntőben, mint most, ennek ellenére megérdemelt a siker.

Carlo Ancelotti együttese egy pocsékul induló szezonból tudott egy kimondottan sikeres idényt kihozni, a télen még mindenki által lesajnált Milan tavaszra megtáltosodott, és végül megérdemelten nyerte meg a Bajnokok Ligáját. A piros-feketék vezetőedzője úgy véli, hogy csapata nem a döntőben mutatott játékkal, hanem a finálig vezető úton mutatott elszántsággal érdemelte ki a sikert.

- Két éve sokkal jobban játszottunk, mint most, de a futball már csak ilyen. Kemény ellenféllel találtuk szembe magunkat, nem volt könnyű dolgunk. A trófea elnyerése a végzetünk volt, ha figyelembe vesszük, hogy mi történt két éve Isztambulban, és a mostani idény elején. Nem is a ma esti teljesítményünkkel érdemeltük ki a BL-trófeát, hanem inkább azzal, ahogyan eljutottunk idáig – mondta a győztes hadvezér.

- A legnagyobb elégedettséggel az tölt el, hogy sokáig úgy tűnt, ez lesz az utolsó idényem a Milannál, most pedig BL-győzelmet ünnepelhetek. Novemberig nagyon rosszul állt a szénám, de nagy fordulatot vettek az események, hozzá kell tennem, hogy más klubnál nem tudtam volna elérni azokat a sikereket, amelyeket a Milannal elértem – nyilatkozta a boldog Ancelotti.
  • Nuno88
    CA: A sors kárpótolt minket!
  • Nuno88
    köszönjük, nektek meg grat a Serie B megnyeréséért!
  • Z
    Sziasztok!

Először is gratulálok az egész Milan gárdának, biztos nem kis felkészülésen vannak túl a srácok.

Hát most jobban megérdemelte a Milan a győzelmet, mint két éve. Akkor csodálatos játék után a világ legnagyobb visszaesését produkálva tuszkolta át a már kezükben lévő kupát a Pool játékosainak kezébe. De tegnap...végre olyan szinten játszott a középpálya, ami mellett tud focizni egy másik csapat is. És a Pool nem használta ezt ki.

MANU-veréskor pl varázsoltak, olajozott volt a csapatjáték, és én attól a Milan-játéktól féltettem a Pool-t.

Már csak a fekete leves van hátra...apám (aki nagy Milan fan), ugyanis amint megvolt a 4 közé jutott csapatok névsora, megmondta, hogy Milan - Pool döntő lesz, és a Milan idén nem másolja le a 2005-ös fiaskót, hanem az első félidőben szerzett előnyét a duplájára növeli a második félidő végéig. Ha 1:0 az első félidő vége, akkor 2:0 a második vége. Ha 3:0 az első, 6:0 a második...majdnem be is jött. Most ezt fogom hallgatni életem végéig.
  • Jagumo
    GRATULÁLOK! NAGYON:)
    1részt örülök hogy a Milan nyerte mert nagyon szeretem a Milan-t

másrészt meg grat:D
    szép volt A.C. MILAN
    a BL elején szinte biztos voltam benne hogy Chelsea-Man UTD döntő lesz de tévedtem:) tényleg grat!
  • 9csöves9
    maximális respekt a Milannak,gratulálok
  • Szabi 22
    Köszi :D
  • Szabi 22

• Szabi 22

• Rockynhooo
    ilyenkor ihatnak alkoholt a játékosok?? :D:D:D:D
  • Me0w
    Nem vagyok egy nagy foci-fan, de Inzaghi masodik(?) goljat azert ketszer megneztem lassitva :)

Egyebkent grats, tiszta jatek es megerdemelt gyozelem volt.
  • Nuno88
    köszönjük :)
  • vmvr
    gratula a győzelemhez!

Go Gunners:)