• Nuno88
    Ancelotti: Ribery elférne a csapatban
    Külföldi labdarúgás

A Milan mestere örömmel látná Franck Ribery-t a piros-fekete klubnál, a szakember nem tagadja, hogy egyik nyári kiszemeltje a francia szélső.

Carlo Ancelotti egy olasz hetilapnak adott interjújában megemlítette, hogy örülne, ha a Milan a nyáron meg tudná szerezni az Olympique Marseille középpályását, Franck Ribery-t, aki szerinte tökéletesen illeszkedne csapata játékába. Ancelotti szerint Ribery jelenleg a legjobb a posztján, a marseille-i az egyik kiszemeltje a szakembernek.

A játékos nem tagadja, hogy távozni szeretne az OM-től, és azt is elárulta, hogy csak külföldre hajlandó aláírni. Ribery nagyon tiszteli jelenlegi klubját, ezért nem szeretne másik francia egyesületben szerepelni, a célállomások közül Anglia, Spanyolország és Olaszország a legvalószínűbb.

- Mindenképpen a Bajnokok Ligájában szeretnék játszani, ezért idén mindent megtettem, hogy az OM-mel szerepelhessek a legmagasabban jegyzett kupában. Várjuk meg a szezon végét, aztán majd meglátjuk. Azt persze már most tudom, hogy Németországba semmilyen körülmények között nem igazolnék. Az álmom a Machester United, a Chelsea, az Arsenal, a Real, a Barca vagy a Milan – jelentette ki Ribery.
    ----------------------
    én se mondanék rá nemet...