Carlo Ancelotti a következőképpen nyilatkozott a ma délutáni, Fiorentina elleni döntetlent követően:
"Várható volt, hogy nem tudjuk majd ugyanazt a tempót diktálni, mint a szerdai mérkőzésen. Azt hiszem jobb, hogy ezen a mérkőzésen játszottunk döntetlent, mintha a szerdain lett volna döntetlen az eredmény. A gólunk? Azt hiszem hibás döntés volt a bírótól, hogy érvénytelenítette, de a lényegen nem sokat változtat, szóval nincs értelme vitatkozni rajta. A Liverpool már a biztonsági zónában van, mi még nem biztosítottuk be a negyedik helyet. A jövő héten Cataniában ezt meg kell tennünk, hogy utána már csak a döntőre koncentrálhassunk. A szezon? Azt hiszem, hogy a játékosok is, én is és a klub is jól kezelte a problémákat a nehéz időkben. Sosem kerestünk kifogásokat és bűnbakokat, inkább dolgoztunk, hogy megoldódjanak a gondjaink. A természetem szerint nem tudok szigorú őrmesterként viselkedni. Egy normális edző vagyok, aki sokat törődik a játékosaival, akikkel már sok éve együtt dolgozom. Ez nem csak egy szimpla professzionális kapcsolat. Inter? Nagyszerű szezont produkáltak és megérdemelték a Scudettót, nekünk pedig nagyszerűen sikerült a Bajnokok Ligája sorozat. Abba kell hagyni az állandó összehasonlítgatást, mert egy idő után irritáló lesz."