36663
-
#10344 Így legyen!!! Én is iszok rá:)! -
#10343 Marek Jankulovszki ma ünnepli 30. szülinapját!!! Isten éltesse sokáig!!! -
#10342 Ferguson koccintani fog a Milan BL-győzelmére
Külföldi labdarúgás
Sir Alex Ferguson biztos benne, hogy a Milan nyeri a Bajnokok Ligája döntőjét, a skót az Ancelottitól kapott borral szeretne koccintani a lombardok athéni győzelme után.
A Manchester United menedzsere a Milan elleni elvesztett elődöntő után egy kiváló üveg bort kapott fájdalomdíj gyanánt olasz kollégájától. Ferguson már akkor kijelentette, hogy a bort a Milan Bajnokok Ligája-győzelme után fogja kinyitni, a skót menedzser ugyanis biztos benne, hogy ezúttal a Milan megveri a Liverpoolt, és elhódítja a legrangosabb európai kupatrófeát.
- Már az elődöntő után mondtam Carlónak, hogy ezt a döntőt nem veszíthetik el, idén a Milan lesz a BL győztese – jelentette ki Sir Alex, aki a kapott nedűt csak a Milan végső sikerére hajlandó elfogyasztani, koccintva. – Biztos vagyok benne, hogy május 23-án felbontom ezt a remek ajándékot, és koccintok vele, miután Ancelotti a magasba emelte a BL-serleget. -
#10341 Shevchenkot meghívták Athénba :) -
#10340 Boldog szülinapot Baresinak!!! -
#10339 A legújabb olaszországi hírek szerint az AC Milan vezetői azt tervezik, hogy ajánlatot tesznek a Barcelonának Samuel Eto’o-ért.
A piros-feketéket a csatáron kívül kapcsolatba hozták már a brazil Ronaldinhoval is, akit még mindig szívesen látna csapatában Silvio Berlusconi, de a La Gazzetta dello Sport elképzelhetőnek tartja, hogy a milánóiak megváltoztatják eredeti szándékukat. A megbeszélések Ronaldinho ügynökével (aki egyben a bátyja is) nem hoztak konkrét eredményeket, és a Milan nem akarja kockára tenni a két klub közötti jó viszonyt.
Azonban nem elképzelhetetlen, hogy Eto’o a szezon végén mégis elhagyja a Nou Camp-ot, miután a pletykák szerint többször előfordult nézeteltérés a kameruni gólvágó, Ronaldinho, és Frank Rijkaard között, ám a játékos a közelmúltban tagadta, hogy bármiféle problémája lenne az érintettekkel.
A Milan viszont most előnyt kovácsolhat a kialakult helyzetből, és figyelembe kell venni azt is, hogy Carlo Ancelotti nagy rajongója Eto'o-nak, aki tökéletesen beleillene a taktikai elképzeléseibe.
A csatár ára körülbelül 28 millió font, és a Milanon kívül a Liverpool, valamint az Arsenal is vinné a támadót, ráadásul az utóbbi állítólag hajlandó lenne még Thierry Henry-t is belevonni az ügyletbe.
Forrás: channel4.com -
#10338 a "Les"Pippo az illőbb:) -
#10337 Super Pippo :)
menyit nevettem ezen mikor ezt láttam lobogni egy zászlón -
#10336 2:1 a tippem........Kaká , Pippo / Crouch -
#10335 Ez egyértelmű:) Remélem nem csak álom:) hanem egy betejesült álom lesz nekünk:) -
#10334 Maldini.......természetesen -
#10333 Ki fogja a magasba emelni a Bl trófeát legelősször a csapatunkból? :D -
#10332 na Baresi ről már hallottam. egy pici cikk róla, hogy ki ne halljunk:
Franco Baresi, a világ valaha volt egyik legjobb középső védője, ma ünnepli 47. születésnapját.
A legenda jelenleg a klubnál mint utánpótlás edző dolgozik.
Isten éltesse sokáig!
-
#10331 komolyan ám. játszani nem láttam. de köszi az infót utánnaolvasok! -
#10330 Ez jó lesz:) Milan játékosok lesznek továbbra is a edzők meg stb... Király FORZA MILAN!!!! -
North #10329 Jó kis játékos volt.:)
Itt egy kis info róla: http://en.wikipedia.org/wiki/Leonardo_Ara%C3%BAjo
Visszavonulása óta a Milannak segít. Részben neki köszönhetjük Kakát is. -
Bereet #10328 Nekem volt gyerekkoromban Leonardo mezem :D -
North #10327 Ezt komolyan kérdezed? Azért a klub volt játékosait illik ismerni, ráadásul jelen esetben alig kell visszamenni. Még akár játszani is láthattad. -
#10326 ki a gyík az a leonardo? talán galliani másik neve? -
#10325 A Milan-Fiorentina mérkőzést követően Adriano Galliani bejelentette, hogy a szezon végén labdarúgó pályafutását befejező Alessandro Costacurta, a következő szezontól Carlo Ancelotti segédedzője lesz. Így Mauro Tassottival ketten segítik majd az edző munkáját.
Július elsejétől Leonardo is újra bekapcsolódik a menedzsment munkájába.
A klub tehát folytatja azt a hagyományt, mely szerint a Milan vezetésében egykori játékosok kapnak helyet. -
#10324 Hazai pályán gólnélküli döntetlent ért el az AC Milan csapata a Fiorentina ellen. A mérkőzés elején a piros-feketék ragadták magukhoz az irányítást, és Kaka révén a 7. percben fejjel bevette Frey kapuját, de Rosetti játékvezető (érthetetlen okból) érvénytelenítette a találatot. A továbbiakban a két csapat nagy iramot diktált, és mindkét oldalon akadtak helyzetek. Az első félidő krónikájához tartozik, hogy a Milan brazil játékmestere a 26. percben kihagyott egy büntetőt. A szünet után visszaesett a játék színvonala, és a kevés gólszerzési lehetőségből sem tudtak a játékosok a kapuba találni,. Ezzel a döntetlennel a Milan visszacsúszott a negyedik helyre, de a Bajnokok Ligája indulást jelentő hely nincs veszélyben.
MILAN-FIORENTINA 0-0
Helyszín: Milánó, San Siro – 60.000 néző
Gólszerző: -
Játékvezető: Rosetti
Sárga lap: Gamberini (25.), Liverani (58.), Blasi (66.), Mutu (89.)
Piros lap: -
MILAN (4-4-1-1):
Dida, Cafu, Nesta, Kaladze, Favalli, Gattuso (Brocchi 76.), Pirlo, Ambrosini, Serginho (Jankulovski 46.), Kaka, Oliveira (Inzaghi 68.)
Nem léptek pályára: 16 Kalac, 25 Bonera, 20 Gourcuff, 15 Borriello
Vezetőedző: Ancelotti
FIORENTINA (4-3-3):
Frey, Jorgensen, Kroldrup, Gamberini (Dainelli 51.), Pasqual, Pazienza, Liverani (Blasi 63.), Montolivo, Reginaldo (Kuzmanovic 84.), Pazzini, Mutu
Nem léptek pályára: 28 Lupatelli, 19 Gobbi, 32 Brivio, 27 Di Carmine
Vezetőedző: Prandelli
Forrás: gazzetta.it -
#10323 Carlo Ancelotti a következőképpen nyilatkozott a ma délutáni, Fiorentina elleni döntetlent követően:
"Várható volt, hogy nem tudjuk majd ugyanazt a tempót diktálni, mint a szerdai mérkőzésen. Azt hiszem jobb, hogy ezen a mérkőzésen játszottunk döntetlent, mintha a szerdain lett volna döntetlen az eredmény. A gólunk? Azt hiszem hibás döntés volt a bírótól, hogy érvénytelenítette, de a lényegen nem sokat változtat, szóval nincs értelme vitatkozni rajta. A Liverpool már a biztonsági zónában van, mi még nem biztosítottuk be a negyedik helyet. A jövő héten Cataniában ezt meg kell tennünk, hogy utána már csak a döntőre koncentrálhassunk. A szezon? Azt hiszem, hogy a játékosok is, én is és a klub is jól kezelte a problémákat a nehéz időkben. Sosem kerestünk kifogásokat és bűnbakokat, inkább dolgoztunk, hogy megoldódjanak a gondjaink. A természetem szerint nem tudok szigorú őrmesterként viselkedni. Egy normális edző vagyok, aki sokat törődik a játékosaival, akikkel már sok éve együtt dolgozom. Ez nem csak egy szimpla professzionális kapcsolat. Inter? Nagyszerű szezont produkáltak és megérdemelték a Scudettót, nekünk pedig nagyszerűen sikerült a Bajnokok Ligája sorozat. Abba kell hagyni az állandó összehasonlítgatást, mert egy idő után irritáló lesz."
Forrás: channel4.com -
#10322 sajnálom ezt a 0:0-t és azt is h Kaká elhibázta a tizit, de sebaj van még 3 forduló ha jól tudom az alatt meg lesz a 3. hely... -
#10321 Pár kép még a _Milan-Mancshester meccsről:
-
-
#10319 Nem értem h Kakának a golját miért nem adták meg !!! -
#10318 Boldog szülinapot, Oli! :) -
#10317 na 0-0 visszaestünk 4. helyre... a mecs jó volt jól küzdöttek a csapatok. a bíró mindkét csapatot visszafogta. -
#10316 jah nagyon ki akarta centizni... -
#10315 kaká gólját miért nem adta meg?
kár hogy később nem tudott 11ből javítani. a gólvonalon gurult végig szinte. nagyon jó mérkőzést láthatunk :) -
#10314 Ricardo Oliveira a csapat brazil csatára a mai napon ünnepli 27. születsénapját.
Isten éltesse sokáig! !!! -
#10313 Carlo Ancelotti kijelölte a Fiorentina elleni bajnoki mérkőzésre készülő keretét.
KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari;
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Grimi, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Serginho, Simic;
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;
CSATÁROK: Borriello, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
Forrás: acmilan.com -
#10312 sport 1-en 14:45-kor közvetítve lesz -
#10311 A Milan hivatalos oldalán jelentette be, hogy orvosi vizsgálatok combizomhúzódást mutattak ki Ronaldo-nál. A brazíl csillag a Fiorentina ellen biztosan nem játszhat és csak az elkövetkező napokban fog kiderülni, hogy pontosan mekkora kihagyásra is kényszerül. Más források ugyanakkor arról szólnak, hogy Ronaldo a szezon hátralevő részében(4 bajnoki mérkőzés) már nem léphet pályára.
2007.05.06. -
#10310 ez alap :) -
#10309 gondoltam h. az idegenbeli felszerelésben játszunk majd:) -
#10308 A hírek szerint Andrej Sevcsenko felesége, Kristen az AC Milan elnökével, Adriano Gallianival egyeztett a héten! A hölgy sokat mesélt férje jelenlegi londoni "helyzetéről". Sokat panaszkodott, főleg arról, hogy férje nem kap elég támogatást a klubtól. Kristen elmondta Gallianinak azt is, hogy bíznak benne, hogy Abramovics egy "kedvezményes" összegért vissza fogja engedni férjét Milánóba, mert a szíve most is a piros-fekete klubért dobog! A Olasz Labdarúgó Szövetség bejelentése alapján a következő szezon Augusztus 26-án kezdődik. Marcos Cafu 2008 június 31-ig meghosszabította szerződését. A Milan hagyományaihoz híven,mint az eddigi összes BL-döntőt,fehér mezben,fehér nadrágban és fehér sportszárban játssza majd. -
#10307 kár :((( -
Ronaldo megsérült, kihagyja a rangadót
Külföldi labdarúgás
Az AC Milan labdarúgócsapatának brazil csatára combizomhúzódást szenvedett a pénteki edzésen. Forrás: Mobilpress
Amíg csapattársai jól elverték a Manchester Unitedet, addig Ronaldo egy milánói versenyen fejlesztette golftudását, és csak csütörtökön csatlakozott társaihoz. A brazil csatár azonban hiába pihent rá a hétvégi bajnoki fordulóra, a pénteki edzésen ugyanis egy rossz mozdulat után nem tudta folytatni a mérkőzést.
Pontos orvosi diagnózis még nincs, de a támadónak valószínűleg ki kell hagynia a vasárnapi, Fiorentina elleni rangadót, amely a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek szempontjából sorsdöntő lehet.
samsungsport.hu -
A.C. MILAN ANNOUNCEMENT
5/4/2007
A.C. Milan announce that Marcos Cafu has signed a contract until June 30, 2008.
acmilan.com