A Milan visszavárja Sevcsenkót
Külföldi labdarúgás
Silvio Berlusconi, a piros-feketék elnöke örül, hogy csapata visszavághat a Liverpoolnak a két évvel ezelőtt elvesztett BL-döntő miatt.
Berlusconi két éve vár arra a pillanatra, amikor Milan visszavághat a 2005-ös isztambuli vereségért a Liverpoolnak, és a Manchester United elleni sikerrel már készülhet is a "bosszúra". Az a mérkőzés úgy kezdődött az olaszok számára, mint egy álom, de a szünet után egy csapásra rémálomba fordult, amelyet azóta sem tudtak kiheverni teljesen a csapat játékosai és vezetői.
- Örülök, hogy a Liverpoollal játszunk, nagyon vártam már a visszavágás lehetőségét. Végig támadni fogunk, ezúttal nem engedjük meg, hogy tizenegyesek döntsenek – mondta Berlusconi.
A klubelnök azt is elárulta, hogy azért nem szeretett volna a Chelsea-vel találkozni a döntőben, mert nem szívesen állt volna szemben kedvenc futballistájával, Andrij Sevcsenkóval.
- Remek személyes kapcsolatunk miatt nem örültem volna, ha Seva ellen kell játszanunk. Sajnálom, hogy nem jutott el a BL-döntőig, de jobb így, hogy nem ellene fogunk harcolni azért, hogy felemelhessük a kupát. Úgy tudom, Andrij szívesen visszatérne hozzánk, és előfordulhat, hogy vissza is fog jönni. Sarkig nyitva áll a visszatérés kapuja, tárt karokkal fogadnánk – nyilatkozta az elnök, aki azt is elmondta, hogy a sajtóértesülések ellenére Gianluigi Buffon leigazolása nem szerepel a klub tervei között, a Didával történt szerződéshosszabbítással ugyanis megoldódtak a kapusgondok a következő szezonra.