Sir Alex Ferguson nyilatkozatában elismerte: a Milan megérdemelten jutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.
"A Milan éberebb volt és gyorsabban mozogtak, úgy gondolom megérdemelték a győzelmet. Mi nem tudtunk igazán felpörögni, nehéz mérkőzés volt ez számunkra. El kell ismernem, hogy egyetlen pillanatig sem tűnt úgy, hogy gólt tudnánk szerezni ellenük. A Milan ellenben könnyedén szerezte a góljait, ami nekem csalódást okozott. A Milan fizikailag jobban felkészült. Tudták pihentetni a játékosaikat, és ez sok esetben döntő is lehet."
Forrás: channel4.com
----------------------------
Paolo Maldini sérülés miatt kihagyta a Manchester United elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóját, de bízik benne, hogy a döntőben pályára léphet majd.
"Nem szoktam hozzá, hogy a kispadról kelljen néznem az ilyen mérkőzéseket, szenvedtem is miatta. Tudtam, hogy a csapat jó formában van, és bebizonyítottuk, hogy amikor októberben Athénról beszéltünk, az nem csak szöveg volt. A sérülések és minden egyéb problémáink ellenére zseniálisak voltunk, és én büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csapat kapitánya lehetek. A sérülésem hasonló ahhoz, amellyel tavaly is küszködtem, de minden vágyam az, hogy jövőre is tudjak még játszani. Ha kiestünk volna, most azonnal megoperáltatnám magam, de most inkább azon kezdek el dolgozni, hogy az athéni döntőre a lehető legjobb formába kerüljek. Ez lesz a nyolcadik döntőm, és két év után ismét ott vagyunk. Ez a csapat semmitől sem fél."