• Nuno88
    Clarence Seedorf nyilatkozata a tegnapi, Manchester United elleni Bajnokok Ligája mérkőzést követően:

"Tudjuk, hogy győznünk kell a San Siróban, és ez a csapat már bebizonyította, hogy nem vall kudarcot a győzelmi kényszer alatt. Talán furcsán hangzik, de én hiszek benne. Mögöttünk lesznek a szurkolóink, ahogyan az angol szurkolók most mögöttük voltak. Már most el tudom képzelni olyannak a San Sirót, amilyennek még sosem láttam azelőtt. Ha képesek voltunk hátrányból fordítani Münchenben, akkor a saját pályánkon is képesnek kell lennünk erre. A San Siro a plusz ember a csapatunkban. Most az utolsó percben hibát vétettünk, és bár jó lett volna győzni az Old Traffordon, de talán túlságosan nyugodtak lettünk volna egy győzelemmel a visszavágó előtt. Kakával tökéletesen tudunk együtt játszani. Nagyon jól megértjük egymást a pályán, és amikor közel játszunk egymáshoz, tényleg nagy dolgokra vagyunk képesek. Minél több idő telt el, annál jobban játszottunk össze. Kitaláltuk, hol okozhatunk károk a Untiednek. Az első félidő zseniálisan alakult, szervezetten futballoztunk és nem engedtük őket kontrázni."

Forrás: channel4.com