A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MILAN – UDINESE 5-1
Gólszerzõk: Gilardino (25.), Seedorf (27.), Pirlo (45.), Gilardino (53.), Iaquinta 11-esbõl (60.), Kakà (77.)
Játékvezetõ: Pieri
Sárga: Pinzi
MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Maldini, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf (Jankulovski 65.); Kakà (Vogel 80.); Inzaghi (Rui Costa 71.) Gilardino
Cserék: Kalac, Costacurta, Jankulovski, Kaladze, Vogel, Rui Costa, Shevchenko.
Vezetõedzõ: Ancelotti
UDINESE: Paoletti; Bertotto, Sensini, Felipe, Candela; Pinzi, Obodo (Motta 14.), Mauri, Muntari (Di Michele 52.); Iaquinta, Di Natale
Cserék: Sciarrone, Juarez, Zapata, Motta, Zenoni, Di Michele, Rossini.
Vezetõedzõ: Cosmi
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"SLICE of LIFE\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
25' <1 - 0>1 - 0> A. Gilardino
37' <2 - 0>2 - 0> C. Seedorf
44' G. Pinzi
45' <3 - 0>3 - 0> A. Pirlo
53' <4 - 0>4 - 0> A. Gilardino
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
25' <1 - 0>1 - 0> A. Gilardino
37' <2 - 0>2 - 0> C. Seedorf
44' G. Pinzi
45' <3 - 0>3 - 0> A. Pirlo
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
Udinese (probable): De Sanctis; Bertotto, Sensini, Felipe; Zenoni, Pinzi, Obodo, Mauri, Muntari; Iaquinta, Di Natale
tribalfootball.com - November 6, 2005
AC Milan coach Carlo Ancelotti insists he's not going anywhere as Marco van Basten is linked with his job.
Ancelotti intends to respect his current deal which ends in June 2007.
"The life of a coach is not eternal," said Ancelotti. "I don't think I will stay at Milan for life although I would like to."
Earlier this summer there had been rumours linking Barcelona boss Frank Rijkaard with the Rossoneri hotseat.
"To think about the future is normal," said Ancelotti.
"Van Basten has been an idol at Milan but there have been many others.
"There are many choices with many coaches available but they will have to wait a little bit longer."
Berlusconi a holland van Nistelrooy részesíti elõnyben, és az olasz sikerember kitart amellett, hogy a Milan szakmai stábja tartsa szemmel a Manchester United sztárját, hátha el akarja hagyni az Old Traffordot. A közelmúltban Nistelrooy megerõsítette, hogy a Barcelona kitartó érdeklõdése ellenére is, jól érzi magát Angliában. Most viszont az United ismét izgulhat, hiszen nem valószínû, hogy a Milan az egyetlen klub, aki a nyáron megkörnyékezi a játékost.
Amíg Berlusconi van Nistelrooyt dicsõíti, addig Ancelotti az Arsenal támadóját, Henryt látná szívesen a csapatban. Az Ágyúsok csatára még a Juventusban dolgozott együtt Ancelottival, és a Milan edzõje, azóta is csodálja Henryt. A francia játékos jövõjével kapcsolatban állandó találgatások folynak, mivel a nyár elõtt nem hajlandó tárgyalni az új szerzõdésérõl. Miközben jelenlegi klubja biztos abban, hogy hosszú ideig magukhoz köthetik, addig Európa elitje – beleértve a Milant is – figyeli a Highburyben zajló eseményeket.
Kapusok: Dida, Kalac
Hátvédek: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Nesta, Jankulovski, Stam.
Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.
Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Shevchenko
"Ez az Udinese már más csapat, mint amelyikban én játszottam, köszönhetõen az új edzõjüknek. A javunkra szolgálhat, hogy az utóbbi mérkõzéseiken volt néhány problémájuk a védekezéssel, bár támadásban nagyon erõsek lettek. Remélem játszhatok vasárnap, ez mindig nagyon fontos számomra, ráadásul most a régi csapatom ellen léphetnék pályára, ahol három évet eltöltöttem. Persze, ez az edzõn múlik. Akárhogyan is lesz, a legfontosabb az, hogy jó eredményt érjünk el a szünet elõtt, majd utána lehet a VB selejtezõkre koncentrálni. A térdemmel nincs már baj, nyugodtan edzhetek. Valami azonban még hiányzik, hogy újra csúcsformába kerüljek. Ennek ellenére jó állapotban vagyok, és azonos esélyeim vannak a csapattársaimmal. A Milanban más poszton játszom, mint az Udinesében, sokkal inkább középpályás vagyok, de ha három védõs felállásra váltunk, akkor többet kell hátul maradnom, és onnan elõremenni a támadásokkal. Képes vagyok balhátvédként is játszani, mégha ez egy kicsit más poszt is. A válogatott 4-4-2-es felállásban játszik, a Milan pedig 4-3-2-1-ben. Serginhóval és Kaladzéval jól kijövök, õk is képesek támadni és védekezni is. Amikor ideérkeztem, idõbe telt a beilleszkedés, mivel itt rengeteg jó játékos van. A edzések tempója teljesen meglepett. Mindig figyelned kell, vagy rögtön ott van egy játékos mögötted. Mindig maximálisan koncentrálni kell. Maldini és Costacurta két csodálatos játékos, akik megírták saját történelmüket a Milannál. Csodálatos érzés ilyen játékosokkal egy csapatban játszani" - nyilatkozott Jankulovski.
A milánói piros-feketék figyelemmel kísérték a Rapid Wien középpályásának, Andreas Ivanschitznak a Club Bruges elleni teljesítményét. Ivanschitzot Európa egyik legígéretesebb fiatal tehetségének tartják, és már a Bayern München, valamint a Celtic is felfigyelt rá.
tribalfootball.com - November 5, 2005
AC Milan have joined Manchester United in their interest in Olympiakos midfielder Yaya Toure.
Toure is the kid brother of Arsenal defender Kolo Toure and was scouted by high-ranking officials from both United and Milan in this week's Champions League clash with Lyon.
Nelson a váltás után is a legjobbat hozta ki magából, aki elõtt ott a kihívás, hogy egy nagyobb klubban játsszon és kitûnjön a Bajnokok Ligája mezõnyébõl is.
A Milan október 22.-én már meg is figyelte az Estrela Amadora elleni mérkõzésen, valamint a következõ bajnokin, és most felmérik, hogy érdemes-e ajánlatot tenni érte. A piros-feketék azokat a játékosokat figyelik, akiket be tudnának építeni a Milan öregedõ védelmébe, és mivel ez lesz Cafu utolsó idénye a San Siroban, a lehetséges utódok között ott van Cicinho, Willy Sagnol és Antoine Reveillère is.
Úgy tûnik, 3,5 millió Font megfelelõ ajánlatnak bizonyulna, hogy elengedjék az utolsó sztárjukat, akit 2010-ig köt szerzõdés a fõvárosi egyesülethez.
„2008-ig szól a szerzõdésem a holland szövetséggel,” – mondta Van Basten. „Addig nem megyek sehová. A Világbajnokság után is úgy tervezem, hogy maradok. Ebben állapodtam meg. Azonban mindig örömmel tölt el, amikor olyan emberekkel találkozom, akik velem együtt dolgoztak és értek el sikereket. Az életem egy nagyszerû idõszakát töltöttem a Milanban. Rendszeresen találkozom a barátaimmal, a csapattársaimmal vagy a vezetõkkel. Ez mindig különleges alkalom a számomra. Örömteli dolog találkozni velük, de csak ennyi az egész.”
tribalfootball.com - November 3, 2005
Holland boss Marco van Basten has dismissed talk of a move to AC Milan.
Van Basten was nominated by Milan president Silvio Berlusconi as a potential successor to Carlo Ancelotti.
"I have a contract until 2008 with the Dutch FA," said Van Basten. "I'm not looking to go anywhere before that date. After the World Cup I intend to stay in Holland - I've made an agreement.
"However, I'm really happy each time I see and meet people who worked and won with me.
"It was a great period of my life at Milan. Each time I meet with a few of my friends, teammates or officials it's always a special moment. It's a pleasure meeting them - but that is all."
11/2/2005
MILAN - The Football League have announced the times of the last sixteen of the Italian Tim Cup:
Milan-Brescia 29/11 21.00
Atalanta-Udinese 30/11 18.00
Parma-Inter 30/11 21.00
Fiorentina-Juventus 1/12 21.00
Bari-Palermo 7/12 18.00
Lazio-Cittadella 8/12 15.00
Cagliari-Sampdoria 8/12 18.00
Napoli-Roma 8/12 21.00
Az AC Milan a múlt éjjel az Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen megfigyelte az Olympique Lyon védõjét, Crist. A hátvéd egyike annak a két brazilnak, akik szerepelnek a milánóiak januári kívánságlistáján. A Milan átigazolási igazgatója, Ariedo Braida a PSV játékosát, Alexet személyesen leste meg a tegnap esti találkozón.
A Milan vezetõsége nagyon szeretné leigazolni Alexet, de az eindhoveniek kijelentették, hogy nem bontják fel a Chelsea-vel kötött kölcsönszerzõdésüket, amíg nem találták meg a brazil utódját.
egyetértek, csak az a baj, hogy ugyanojan feladatra nem használható szerzsinnyó, mint a kaladze (aki szerintem azért volt kezdõ, mert ancselotti tartott farfántól, ami beigazolódni látszott). Szerzsi inkább a klasszikus szélsõ, kaladze meg egy vérbeli balbekk. Szerintem a kali/szerzsi csere inkább a támadást próbálta elõsegíteni