36663
  • tep
    ááá , nyertünk 1:0-ra (Seedorf)
  • szucsy89
    háát én Didát már nem tartom olyan jónak mint pl. 2 évvel ezelőtt...nade bízzunk Ancelottiban.Remélem nyer a milan otthon, és döntőben lesz, a liverpool elleni döntő után most itt lenne az ideje megint összekerülni, vele és megmutatni neki hogy ki is a jobb valójában:)
  • Palinko
    Carlo Ancelotti a Torino elleni bajnokira készülve kijelentette: utóbbi időben mutatott gyenge formája ellenére továbbra is töretlenül bízik első számú hálóőrében, Didában:

"Tudom, hogy képes jobban teljesíteni, mint amit idáig mutatott, én még mindig bízom benne. Amikor eljön az a pillanat, hogy a csapat számára problémát fog jelenteni az, hogy Dida áll a kapuban, akkor ki fog kerülni a kezdőcsapatból. Azonban most nem ez a helyzet. A kedden kapott harmadik gól nem csak az ő számlájára írható, ez a gól sorozatban elkövetett hibák következménye volt, aminek az oka az volt, hogy fejben már az öltözőben jártak a játékosok. A bajnokságban jól állunk, de a Torino nem lesz könnyű ellenfél, mivel közel vannak a veszélyzónához, így nagyon elszántak lesznek. Az őszi szezonban játszott mérkőzésünk különleges találkozó volt, mivel 11 játékosunk is sérült volt abban az időszakban. Szerencsére mostanra minden megváltozott. Kaká vagy Cristiano Ronaldo? Kaká még nem bizonyította, hogy ő a jobb, de jövő héten alighanem pótolja ezt. A két játékos közötti differencia abban van, hogy amíg Ronaldo nagyon technikás és olyan gyors, mint kevesen a világon, addig Kaká hatékonyan képes játszani minden alkalommal."

A ma estére várható kezdőcsapat: Dida; Cafu, Bonera, Nesta, Jankulovski; Ambrosini, Brocchi, Pirlo; Seedorf, Ronaldo, Oliveira
  • Palinko
    ja bár lehet,hogy mi már akkor ronaldon gondolkodtunk. szerintem jó előre megvan az átigazolási stratégiánk és estleg a piachoz igazodva néha változtatnak rajta...
  • LasCar16
    Adriano Galliani így nyilatkozott a Milant érintő átigazolási pletykákról:

"Dida ügyéről azt tudom mondani, hogy le akartuk igazolni Buffont, de a Juventus azt mondta, nem eladó - így felajánlottunk egy hároméves hosszabbítást Didának. Kaká? Természetesen velünk marad. Ő is ezt akarja, tavaly nyáron 2011-ig szóló szerződést írt alá, tehát a Milannál marad. Még ha nem is végeznénk az első négyben, akkor is 105 százalékig biztos a maradásban. Nem lesz még egy Andrij Sevcsenko történet. Ronaldinho? A klubtól senki nem tárgyalt az ügynökével, Roberto de Assissal. A Barcelonának szerződése van Ronaldinhóval, és nem hiszem, hogy meg akarnának válni tőle. Az ő megvétele a hab lenne a tortán. A torta már megvan, de kétlem, hogy megízlelhetnénk a habot is."
  • LasCar16
    egy szerdai interjú Zlatannal, kiemelnék belőle egy részt:
    -Kit választhattot volna még?
    ”Ott volt ugye a Milan, de az Inter sokkal gyorsabb és meggyőzőbb ajánlattal állt elő.”-.- ami jellemző az átigazolási politikánkra-.-
  • LasCar16
    hápháp-.-
  • LasCar16
    Annyiszor olvashattuk már, hogy Ronaldinho az AC Milanba igazol, majd annak cáfolatát, most végre valami új: Kaka kell az FC Barcelonának!

A La Repubblica értesülései szerint a Manchester United elleni teljesítménye végképp meggyőzte az FC Barcelona vezetőségét, hogy az idei 'vesszőfutást' (első hely a bajnokságban, de csak egy pont az előny, ja kérem, ahol magasak az igények!) megállítására a 25 éves brazil válogatott játékos leigazolásával állítsák meg.

Amennyiben a katalán óriásklub leigazolná Kakát, akire a dúsgazdag Barcelona bizonyára elő tudná teremteni a fedezetet, akkor összeállhatna a sokat emlegetett, félelmetes Kaka-Ronaldinho páros a középpályán, ám a Milan helyett a Barcelonában. Ha csak nem, Ronaldinho valóban áttenné székhelyét Milánóba, annak ellenére, hogy legutóbb épp tegnap jelentette ki a Barca 10-ese, hogy nem hagyja el a katalán fővárost.

Kaka azonban a Real Madridnak is kellene, akik már konkrét ajánlattal is előálltak, készpénz mellett Cannavaro, Robinho és Diarra érkezne a brazil zseniért cserébe az AC Milanhoz.
  • Palinko
    végül is igazad van.
  • DJ BP
    Az elnök mondatai előtt néhány nappal Emilio Butragueno nyilatkozta azt, hogy a klub kezdi egyre jobban megbánni és megérezni Ronaldo eladását.

Nem tudom mért mondogatják, Ronaldo már másfél éve nem volt motivált a Realban, elvágyódott, ez van. Környezetváltás kellett, be is jött neki, hajlandó lett lefogyni is :). Van Nistelrooy meg egyre hasznosabb. Szóval nem értek egyet, hogy kár volt eladni, nálunk nem lett volna ilyen jó, mint most a Milanban, neki is jobb, Milannak is, mindenki jól járt sztem
  • Palinko
    érdekes hírek :)
  • Nuno88
    Sevcsenko: Kaká az ász, nem Cristiano Ronaldo
    Külföldi labdarúgás

Az ukrán csatár szerint egykori csapattársa a világ legjobb játékosa, és már idén megérdemelné az Aranylabdát.

Andrij Sevcsenko, a Chelsea ukrán csatára a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott a Milan-Manchester United BL-elődöntő esélyeiről. Seva a lap kérdésére azt is elmondta, hogy Kakát lényegesen jobb játékosnak tartja Cristiano Ronaldónál, sőt, véleménye szerint volt csapattársa a világ jelenlegi legjobb futballistája.

- Kaká jelenleg a világ legjobb focistája. Megérdemli az idei Aranylabdát, és biztos vagyok benne, hogy meg is fogja kapni. Ha nem idén, akkor a nem túl távoli jövőben – nyilatkozta Seva.

Az ukrán játékos szerint a Milannak minden esélye megvan arra, hogy bejusson a Bajnokok Ligája döntőjébe, és ha Manchesterben elkerülik a sérülések, még kedvezőbb helyzetből várhatná a jövő heti visszavágót.

- A Milan kiválóan játszott az első félidőben a Manchester ellen, és csak Gattuso, valamint Maldini sérülése miatt nem ért el jobb eredményt. Az olasz együttes látványos, szerethető futballt játszik, a Bajnokok Ligájában is nyíltan felvállalja a támadó focit, és kellően erős ahhoz, hogy bejusson a sorozat döntőjébe – dicsérte volt együttesét a csatár, aki nem titkolja, minden vágya, hogy a Chelsea-vel barátai ellen csapjon össze a május 23-i athéni BL-fináléban.
  • Nuno88
    Ronaldót is visszasírja a Real
    Külföldi labdarúgás

A Real Madrid idei szezonja nem a kiváló igazolási stratégiáról marad emlékezetes. A királyi gárda már megbánta Ronaldo eladását is.

Predrag Mijatovic sportigazgató két napja még David Beckham „elkótyavetyélésén” siránkozott, most pedig Ramon Calderon klubelnök vallotta be, hogy hiányzik neki Ronaldo. A brazil csatár évekig nagy kedvenc volt a Bernabeuban, Fabio Capello érkezésével azonban egyre kevesebb lehetőséget kapott, és végül a vezetők is belátták, hogy alkalomadtán érdemes megválni tőle. A Milan kihasználta az alkalmat, megszerezte Ronaldót, aki nem is teljesít rosszul a piros-feketéknél.

- Januárban az edzői stáb úgy vélte, érdemes megválni Ronaldótól. Nekem személy szerint hiányoznak a góljai, és örülök, hogy Olaszországban sikeres – nyilatkozta Calderon.

Az elnök mondatai előtt néhány nappal Emilio Butragueno nyilatkozta azt, hogy a klub kezdi egyre jobban megbánni és megérezni Ronaldo eladását.
  • Palinko
    :) remélem ez a hír eljut hozzá is... talán motiválja a 70 eur
  • Nuno88
    Interneten árulta Didát a felbőszült Milan-drukker
    Külföldi labdarúgás

A piros-feketék egyik szurkolója internetes aukción próbált megszabadulni az utóbbi időben feltűnően sokat hibázó brazil kapustól.

Dida nem élete formájában védte végig a szezont, már Bayern elleni BL-negyeddöntőben is sokan kritizálták teljesítményét, és ezek a hangok csak erősödtek a Manchester United elleni elődöntőben. A brazil kapus két gólban is benne volt, az első hazai találatnál saját kapujába öklözte a labdát, a hosszabbításban pedig elfelejtette zárni a rövid sarkot, így Rooney lövése után akadálytalanul jutott a kapuba a labda.

Az egyik felbőszült, de jó humorú Milan-drukker úgy döntött, internetes aukcióra teszi ki Didát, hátha a MU elleni visszavágóig elviszi valaki Milánóból a hálóőrt, és ezzel növeli az olasz csapat esélyeit a döntőbe jutásra. A 33 éves kapus nem tartott számot túlzottan nagy érdeklődére, mielőtt levették az eBay adatbázisából, mindössze huszonöten licitáltak rá, a legmagasabb felkínált ár 71 euró volt. :DDDDDD
  • Nuno88
    Clarence Seedorf nyilatkozata a tegnapi, Manchester United elleni Bajnokok Ligája mérkőzést követően:

"Tudjuk, hogy győznünk kell a San Siróban, és ez a csapat már bebizonyította, hogy nem vall kudarcot a győzelmi kényszer alatt. Talán furcsán hangzik, de én hiszek benne. Mögöttünk lesznek a szurkolóink, ahogyan az angol szurkolók most mögöttük voltak. Már most el tudom képzelni olyannak a San Sirót, amilyennek még sosem láttam azelőtt. Ha képesek voltunk hátrányból fordítani Münchenben, akkor a saját pályánkon is képesnek kell lennünk erre. A San Siro a plusz ember a csapatunkban. Most az utolsó percben hibát vétettünk, és bár jó lett volna győzni az Old Traffordon, de talán túlságosan nyugodtak lettünk volna egy győzelemmel a visszavágó előtt. Kakával tökéletesen tudunk együtt játszani. Nagyon jól megértjük egymást a pályán, és amikor közel játszunk egymáshoz, tényleg nagy dolgokra vagyunk képesek. Minél több idő telt el, annál jobban játszottunk össze. Kitaláltuk, hol okozhatunk károk a Untiednek. Az első félidő zseniálisan alakult, szervezetten futballoztunk és nem engedtük őket kontrázni."

Forrás: channel4.com
  • Palinko
    inzaghi egyértelműen jobb, de ancelotti látja gilában a tüzet és csak azt hiszi hogy gilának nincs szerencséje... hát gilának viszont én szerintem komoly beilleszkedési problémái vannak
  • Count Adyn
    Én csak azt nem értem miért erőlteti ancelotti gilardinot, mikor nem csinal semmit kb, VB-m se mutatott sokat, én akkor már inkább filippo " les" inzaghit játszatnám:)
  • Palinko
    takibalint:
    hát a roma-nak és a palermonak szépen össze kell majd szednie magát ha jövőre lépést akar tartani, remélem sikerül és megint a serie a lesz a legerősebb liga.

shogun6
    ha már 17 éve drukker vagy elvárom,hogy ide írkálj :) remélem nem gond
  • LasCar16
    Alex, Zambrotta érkezésében biztos vagyok többi még kiderül:)
  • shogun6
    igen, azt nem vitatom, h idén jó formában a MÚ, de azért szeretném, h a MILAN nyerjen BL-t, 1 mert MILAN drukker vagyok 17 éve :) 2 mert Maldini megérdemelné mielőtt visszavonulna 3 a MÚ fiatal csapat, még megnyerhetik az elkövetkező években 4 a MILAN 4 éve ott van a tűz közelében (a BL-ben) míg a MÚ csak idén(tavaly pl szépet égett)!!

ui: én is remélem, h okosan igazolunk majd nyáron(fiatalokat, sztárokat, MAldini/GAttuso/Kaká cseréket) a télen érkezők egész korrektek, Grimi fiatal, Oddo/Ronie már kevésbé, de még jó pár év van bennük
    Ronaldinnye? elférne, csak jöjjönek mások is!
    FORZA MILAN PER SEMRPE
  • gercse
    remélem otthon nyertek 1-0 ra legalább
    (néztem tegnap a meccset és 1-2nél örültem, és vártam a 3.ra, de a 3-2 sem rossz eredmény ;), majd a visszavágón behozzátok)
  • Matthew Prosac
    a bajnokságban meccsenként 2.3 rúgott gól az átlagunk, ez a szám nemzetközi meccseken (BL) 2.1-es átlag.
    a bajnokságban 34 meccsen 24 gólt kaptunk, ez 0.7-es (!) átlag. a védelem nagyrésze Milánban már játszhat.
    ettől függetlenül marhára izgulok mi lesz Milánóban , hisz ez mégis csak statisztika. ti meg a mumusaink vagytok!
  • takibalint
    Es a Romaval mi van?
  • shogun6
    sztem abban kell bízni, h idegenben nem túl gólerős a MÚ, 3 gólt szereztek 5 "külföldi" meccsükön, ebből egy a Lille elleni számomra nem túl szimpatikus szabdrúgás, és egy a Roma elleni(ami bár szép volt, de hihetetlen h 1támadásuk volt azon a meccsen és be is ment) nagyon kell majd figyelni, győzni kell, ami nehéz, viszont nem lehetetlen, SŐT
    (ha Ronaldo játszhatna wazze :(
    ui: a 2-2 jobb eredmény lenne, bár akkoris győzelemre kéne játszani!
    ui2: ha az a kamu első gól nem lenne, vagy a 91.percben kapott, sajnos nincs ha
    GYŐZNI KELL!!!! FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
  • Nuno88
    Kaká és Oddo nyilatkozat, majd a sérültekről pár szó:

„Keserű az eredmény, hiszen a visszavágón minimális lehetőségünk lesz a hibázásra. De biztos vagyok a Milan továbbjutásában, jó úton haladunk Athén felé” – mondta Kaká, aki az első félidőben kétszer vette be Edwin van der Sar kapuját, de a szünet után már elhibázta adódó lehetőségeit.

A brazil játékmester kitért arra, hogy a legjobb nyolc között az AC Milan hazai pályán csak 2-2-es döntetlent ért el a Bayern München ellen, majd a második találkozón 2-0-s diadalt aratva került az elődöntőbe. Ezúttal hátrányból kezdi a visszavágót Carlo Ancelotti együttese, hiszen az MU 3-2-re nyert az Old Traffordon.

„Most is győznünk kell a visszavágón, de előnyt jelenthet, hogy hazai pályán játszhatunk. Úgy kell futballoznunk, ahogyan kedden a Manchester United.”

„Meg kell mutatnunk, hogy nagyszerű egyéniségek vagyunk, tele energiával, hiszen hatalmas csata vár ránk” – szögezte le a brazil világklasszis.

A védő Massimo Oddo a 2-1 után elhibázott milánói lehetőségeket „siratja”.

„Bután játszottunk a nagyszerű első félidő után. A manchesteriek második gólja csodálatos volt, de előtte több lehetőségünk is volt arra, hogy 3-1-re elhúzzunk” – jelentette ki a világbajnok futballista.

Könnyen elképzelhető, hogy a milánói visszavágón két kulcsembert is nélkülöznie kell a Milannak. A szintén világbajnok Gennaro Gattuso lábsérüléssel bajlódik, szereplésére remény mutatkozik.

A csapatkapitány Paolo Maldini térde alaposan bedagadt az Old Traffordon. A védő elmondása szerint minimális az esélye annak, hogy pályára lépjen a Giuseppe Meazza Stadionban.
  • Palinko
    én még mindég ezt tartom legjobb képnek

ronaldot valahogy nem tudom becsülni... "elkápráztatja" az újságírókat cseleivel amelyből legtöbbet az ellenféltől biztonságos távban hajt végre. szóval szerintem semmi extra. Carrick et és Giggs et sokkal többnek tartom a tegnapi teljesítményük alapján. rühellem a Cronaldo szerű játékosokat
  • Nuno88
    hát én is remélem h nyáron VÉGRE okosan igazolunk és akkor lesz egy nagyon izgalmas bajnokság a Juvéval és az Interrel, és a BL-ben is menetelünk sokáig...
  • Nuno88
    Ancelotti: Ajándékba adtuk a győzelmet!
    Külföldi labdarúgás

A Milan mestere lesújtva vette tudomásul, hogy a negyeddöntőhöz hasonlóan csapata ezúttal is gólt kapott az első meccs hosszabbításában.

Carlo Ancelotti csalódottan állt az újságírók elé a Manchester United elleni, 3-2-re elvesztett elődöntő első mérkőzés után, az olasz szakember szerint egyértelműen a Milan hibái miatt tudott fordítani a hazai gárda. Ráadásul a Bayern München elleni ütközethez hasonlóan ezúttal is gólt kapott az első mérkőzés utolsó perceiben, így előnyös helyzetét a hosszabbításban packázta el.

- Elkeserítő, ami történt. Butácska hibákkal ajándékba adtuk a győzelmet, holott a döntetlen egyértelműen jobban tükrözte volna a pályán történteket - mondta Ancelotti. - Egy órán át jobban játszottunk, mégis esélyt adtunk nekik, hogy nyugodtan készüljenek a visszavágóra. Viszont biztató, hogy most még jobb formában várjuk a visszavágót, mint a Bayern ellen.
  • Palinko
    ebben teljesen igazad van! lebecsülni senkit sem szabad mert kikapunk...
    ha most kiesünk akkor is nagyon büszke leszek a csapatra. kivéve talán didát és gilát. de a többiek fergetegesek mostmár. és HA lesz egy két jobbb igazolásunk nyáron jövőre nagyon nagy bajnokság lesz és a BL sem lesz kutya remélhetőleg
  • Nuno88
    hát jah a két csillag egymással szemben :)
  • Szabi 22
    A LEGJOBB KÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Nuno88
    az rendben van h erősebbnek tartod... de ha egy Torinoval játszanánk a döntőt, őket sem lenne szabad lebecsülni :)

na de mind1...béke van és FORZA MILAN!!! :)
  • Szabi 22

• Szabi 22

• Szabi 22
    Szerintem 2-1-re nyerünk a visszavágon!!!!!
  • Palinko
    Liverpoolt megesszük 2005 ért. és a MU t erősebb ellenfélnek tartom a Liverpooltól és a Chealsetől is. szóval azért írtam amit írtam.
  • Nuno88
    reflexből? előre inni a medve bőrére? nem tanultál 2005-ből? én igen, ha innen továbbmegyünk akkor mind a Chelsea mind a Liverpool elleni meccs iszonyú nehéz lesz... bár én játszanék mindkettővel :)
    Liverpoolal h visszavágjunk 2005-ért, a Chelseavel meg mert ott van Shevchenko...
  • Palinko
    hát nagyon remélem. ha most tovább megyünk a kupát reflexből nyerjük...
  • Nuno88
    a tippem továbbra is 1:0 nekünk, vagy úgy lesz mint anno az Ajax vagy a Lyon ellen. Vezetünk majd egyenlít az ellenfél aztán az utolsó percben begyötrünk még egyet és továbbmegyünk :)