történt veletek már ilyen?
  • Aquir
    na, legutoljára ekkor keztem kicsit félni:

Egyszer délután, semmi különös nincs, csendes délután, otthon vagyok, kicsit fáradt...lefekszem aludni kicsit...a kanapéra. Fekszem. Alszok. legalábbis majdnem, a kettő között vagyok. Egy szigeten vagyok egyszercsak, (nemtom álom volt-e, vagy csak a szunya közben kalandozott másfelé a gondolatom), és körülnézek. Sehol semmi. Lakatlan a sziget. Kicsit domború, és távolabb, a pálmafák tetejei megszűnnek, talán ott tisztás van távol. Arrafelé megyek. Később arra leszek figyelmes, hogy nem is megyek, hanem valami láthatatlan erő húz a tisztás felé. Megijedek, és ekkor begyorsulok, de nem tudok megállni, homályos lesz a kép, és a kis sziget meghosszabbodik. Száguldok a tisztás és a fák felé, őrult sebességgel, de egyszerűen nem közeledek hozzájuk. Egyszercsak érzem, ahogy fekszem az ágyon, de még mindig a szigeten vagyok. El akarok menni, de Nem tudok felébredni, látom magam, és olyanná tűnik, mintha az ágyon fekvés lenne csak egy képzelt gondolat. Elakadt a lélegzetem, de tényleg, megállt másodpercekre. Éreztem az egészet, azért dolgoztam, hogy a tényleges magamat fel tudjam ébreszteni, mert baj lesz. Végre sikerült. Fel urgottam az ágyról - Mi a fene volt ez??? - fogalmam sincs hogy volt ez, és mennyi időre történt, lehet, hogy csak másodpercek alatt folyt le az egész, lehet, hogy az agyam felgyorsítva álmodt, vagy csak akart álmodni. Para