Félelem!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Például velem egyszer olyan volt, hogy ahogy becsuktam a szemem, láttam magam egy forgószéken ülve, ami gyorsan forog, azt hittem, hogy leesek róla és akkorát rugtam a falba... aztán felriadtam, és nemtudtam, mi volt az... 😄 És mindez kb. egy tized másodperc alatt.Érdekes.
Voltam zárás előtt. _______________
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
panelházban lakunk , egyszobában a tesómmal , gy közepes méretû szobában.. a bútrzat úgy van ,hogy csak a fal mellett vannak bútorok , és a szobaa közepe üres.. este van . akkor feködtön le vagy 10 perce... full sötét , csak a szél miatt néha kilenõ sötétítõ miatt szûrõdik be némi világosság..és a szoba közepérõl , mintha pontosan ott lenne hallok egy jörgõ hangot , és mintha valami csúszkálna a padlón . egy pillnatra megilyedtem , de elhitettem magammal hogy félálomba voltam. ez be is jött volna ha a tesóm nem ugrik fel az ágyból , és megkérdi rémülte hogy mi volt ez a hang.. azt mondtam neki hogy én , valami kaparta a torkom . egy fél órigmég gondolkoztam rajta aztán elnyomott az álom..
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyszer délután, semmi különös nincs, csendes délután, otthon vagyok, kicsit fáradt...lefekszem aludni kicsit...a kanapéra. Fekszem. Alszok. legalábbis majdnem, a kettõ között vagyok. Egy szigeten vagyok egyszercsak, (nemtom álom volt-e, vagy csak a szunya közben kalandozott másfelé a gondolatom), és körülnézek. Sehol semmi. Lakatlan a sziget. Kicsit domború, és távolabb, a pálmafák tetejei megszûnnek, talán ott tisztás van távol. Arrafelé megyek. Késõbb arra leszek figyelmes, hogy nem is megyek, hanem valami láthatatlan erõ húz a tisztás felé. Megijedek, és ekkor begyorsulok, de nem tudok megállni, homályos lesz a kép, és a kis sziget meghosszabbodik. Száguldok a tisztás és a fák felé, õrult sebességgel, de egyszerûen nem közeledek hozzájuk. Egyszercsak érzem, ahogy fekszem az ágyon, de még mindig a szigeten vagyok. El akarok menni, de Nem tudok felébredni, látom magam, és olyanná tûnik, mintha az ágyon fekvés lenne csak egy képzelt gondolat. Elakadt a lélegzetem, de tényleg, megállt másodpercekre. Éreztem az egészet, azért dolgoztam, hogy a tényleges magamat fel tudjam ébreszteni, mert baj lesz. Végre sikerült. Fel urgottam az ágyról - Mi a fene volt ez??? - fogalmam sincs hogy volt ez, és mennyi idõre történt, lehet, hogy csak másodpercek alatt folyt le az egész, lehet, hogy az agyam felgyorsítva álmodt, vagy csak akart álmodni. Para
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
kb. 4 éve mentem haza a suliból, ha jól emlékszem nyár volt, mert pólóban voltam. megyek az utcán, tök kihalt volt (ez azért furcsa du. 3-kor), aztán egy fekete macska átrohant elõttem az utcán. jó, nem ettõl ijedtem meg, mert az ilyen babonákban nem hiszek. szal visszafordultam, és hát jópofa macska volt, mondtam h "Cicc". erre OLYAN hangon nyávogott, h majd beszartam tõle! tõk mély, teljesen elnyújtott hang, jó hosszan, a végén megemelte (mint a filmekben)... meg az a villógó sárga szempár.... teljesen elöntött a veríték, és hazáig szaladtam....
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
De mindig kiderül, hogy csak azok a ki**szott szúnyok voltak 😄
Érdekesek amit leírtatok.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
esetleg vérnyomás
vércukor
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

War. War never changes.
quimby: az mi? 😄
kispál... hát.. ritkán
de ebbe ne m enjünk bele 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
akkor jó lesz
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

ez ilyen 7. érzék lehet 😄

War. War never changes.
de ha véletlen öngyulladást szenvedsz akkor felgyújthattad volna a parkot..
bocs😞
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehet jönni tékelni, offolni a topikot, innentõl már boldogulok 😉 azthiszem.
nekem meg sok másra is jó volt, de az már egy.szoc.prob.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
... és ha jól rémlik van meditációs topic itt az általánosban is, ott vannak tanácsok leirogatva. 1-2 hónapja pörgött talán
könyvet venni meg - hát, szerintem 90%ot megtalálsz itt online is, és csak ha tudod már, hogy melyik "irány" az, ami neked való, akkor érdemes az olyan könyve(ke)t megvenni.
Riszpekk