AVAST! Antivirus
-
avasika #178 HI!WARNING!!!!!!A segitségeteket szeretném kérni!!!Egy barátom gépéről lenne szó!Szóval fent volt neki az Avast 4.0 virusirtó.Egy darabig jó volt aztán nem csinált már semmit,valoszinűleg probaverzió volt és lejárt,ezt nem tudom.De amikor törőlni akartam a programok telepitése és tőrlése helyről nem tudtam,mert azt irta ki hogy a fálj nem tőlthető be mert nem található,hely:D/document and settings STB.Pedig ez a program nem is a D-re lett neki feltelepitve!Beirtam a start menübe a futtatéshoz hogy regedit,majd onnan is törőltem de semmi!!Le lett tőrőlve már teljesen a D de semmi.Nem volt olyan se hogy uninstall!!Tehát nem tudom sehogy se azt a kis szemetet letőrőlni.Másik virusirtót nem tudok felrakni mert a Kaspersky a Norton a TrendMicro kiirja hogy előbb tőrőljem az avast virusirtót!!!De nem tudom letőrőlni!!!Szóval mi tévő legyek,tudtok valami okosat mondani??A Hijackthis-sel is probálkoztam,de semmi.Szóval egyszerűen nem lehet sehogy letőrőlni ezt a virusirtót!!!Még valami amikor tőrőlni akarom egy kis kék abalakban bal fent aa kék csikban egy olyan felirat van hogy RUNDLL és aztán a szöveg amit már fentebb irtam.Légyszives aki tud valami okosat az irjon mert sajnos igy nem tudunk másik virusirtót felrakni!!!Remélem naggyából sikerűlt leirnom érthetően,aki tud az segitsen.Köszönöm!!!!Sziasztok!