Street Hacker - jobb-e az Uplink-nél?
  • via_mala
    #35
    Megcsináltam a 3 tesztküldetést, és utána a "The Real Deal" küldetést is. 3x megcsináltam 3x lecsuktak. A játék utána megy tovább, csak újra kell boot-olni és nincsenek meg a hacker szoftverek. Ha a játékot úgy indítottam, hogy Skip Demo (vagy Intro mitt'omén), akkor rögtön azzal indult, hogy lecsuktak én meg csak néztem, hogy most mi van, úgyhogy ez a normális menete a játéknak.
    Szóval innentől jönnek a éles utcai hacker-kedések, ami kb. úgy néz ki, hogy bemegyek egy épületbe (Infiltrate) és mindnent csinálok ugyanúgy, mint eddig. Ha ugyanis szimplán az utcáról akarok bejelentkezni a terminálon, akkor a kapcsolat nem jön létre. Ezek után már sejtem, hogy mégiscsak van valami jelentősége a karaktergeneráláskor a Strength értékének, ugyanis minden épületre vannak olyan adatok, hogy hány őr, hány kamera, hány alkalmazott, hány vendég van benne. Biztos a biztonsági őröket is le lehet nyomni vagy valami hasonló. Az utcán el lehet csámborogni kereskedőkhöz, akiknél csúcsgépeket lehet vásárolni, ill. mindenféle megbízókhoz, akik a küldetéseket adják.
    Innentől jönnek majd a kőkemény harcok.
    Most találtam a demóhóz: walkthrough
    Ebből sokat lehet tanulni. Én pl. nem is láttam az smtp.scp exploit script-et, és mindig a 21-es porton mentem be, miközben úgy néz ki a levelezési portok is nagyon jó célpontok.