10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

  • Sil78
    #7
    Seeder: aki már befejezte a letöltést, de nem szakította meg a kapcsolatot. Így ő már nem foglalja a rendszert letöltéssel, de tőle lehet feltölteni (és nem utolsósorban nála van egy teljes példány), így segíti a többieket, hogy gyorsabban tudjanak tölteni. Az íratlan szabályok szerint ha befejezted a letöltést, utána még illik seed-elned a fájlt legalább két óráig, vagy ameddig vissza nem töltöttél annyit, amennyi a letöltött fájl volt (azaz legalább ameddig az általad le- és feltöltött mennyiség meg nem egyezik), mert a rendszer csak így lesz életképes.
    Leecher (vagy peer): aki még nem fejezte be a letöltést. Általában akkor is le tudod tölteni a fájlt, ha nincs seed, mert egymástól töltitek a többiekkel, de ha van elég seed, jóval biztonságosabb, és gyorsabb is.
    Download értéke alatt nem tudom, mire gondolsz, mutass egy screenshot-ot.
    A max letöltési sebességed a sávszélességedtől függ, azaz hogy milyen sebességű interneted van. (Viszont figyelj oda arra, hogy nem ugyanaz a mértékegység, 8-cal kell osztani.) Ha van elég seed és peer, és nem korlátozod le nagyon a feltöltési sebességedet, akkor simán tudsz a maximum közelében tölteni általában.