Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Hát annál a csodakütyünél nemtom hogy kell beálíltani a port forward-ot. :/
Az a baj, hogy sok a seed-er, a te netednél gyorsabban feltöltők, így a letöltők rájuk csatlakoznak elsőként, s te a háttérbe szorulsz. Ha kilépne pár atomszerverről seed-elő egyén, akkor jobban eloszlana a dolog. De így kb ~kib@szás a lassabb net-el rendelkezőkkel szemben.
Ezt utáltam is, meg utálom is, minden torrent oldalon. Hogy a bánatba?????? csinálj, 0.3 -as arányt, meg seed-eld vissza a felét, stb...??? HA pl (mondjuk már nem, mert 100-as net-em van, ami nekem már elég is) csak 20-as net-ed van? Beáll pár szerverről seed-elő (fának a föld alatt lévő része) egyén és csapatja neki napokon át ~1000Mb-os feltöltéssel!!! Van már neki 6421012344 -es aránya!!! vagy 8921374191 pontja! Akkor MINEK??????? Miért NEM hagyja a lassabb net-el rendelkezőket seed-elni, hogy legalább a szabályzatban leírt adatmennyiséget vissza tudja tolni!? Így ha leszedsz egy szutyok dvd-t pl, vagy egy ~cca 10Gb-os game-t! Amit jó eséllyel szerver seed-elők nélkül vissza tudnál tolni 0.3-as arányban ~2-3 nap alatt. Így viszont a büdös életbe!!!! NEM fogod tudni visszaosztani. (ahogy én sem tudtam... spoilerba leírom miért) Aztán toljad neki 2 hétig a nagy semmit (mivel senki sem szedi), mert ha kilépsz a seedkötelezettségből, egyből jön a WARN, megrovás, letöltés elvonás, stb...
Na ezért az összes olyan dolgot, ami NEM INGYENES, amit rendesen számol, stb... Mindent más, nyílt torrent oldalakról szedj le.
S csak azt szedd le regizett oldalról, ami ingyenes, ami nem igényel seed-et, ami nem számolja a letöltést!
S legyenek boldogok a szerverrel 892348791-es arányú seed-erek. PFf.
Te meg ne várj csodát. Hogy passzív is vagy, a port-od sincs kiengedve. így nem fogod tudni rendesen feltölteni, visszaosztani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahol "lakok" papíron, ott nincs csak Tré-kom. A szaros 20/nemtommennyi feltöltős net + tv ~40 (ebből csak ~6 HD) csatornával + telefon (ok, 800 óra ingyenes) cakkumpakk kerül 14k jóó erős magyar forintba!!!!!! Azóta (2 éve) elköltöztem páromhoz, ahol viszont van Tré-kom (ami felejtős) mellet UPC is (nah ennek a tv minősége egy kalap kula, így az is felejtős) és DIGI is!!!! Na itt a digi a ~120 csatornával (~ fele HD) + NET 100/50 -es + telefon!!! kerül hűségidővel ~felfelé kerekítek (de nincs) 7k !!!! forint.
Na itt már tudok rendesen feltölteni és pár órás seed-el elérni a kiírt adatmennyiséget, vagy visszaosztási arányt.
De ettől függetlenül CSAK ingyenes, nem arányszámolós torrent-et szedek le regizett oldalról.
Bocsi az agymenésemért. De ez akkor is így van.