![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
No ez most hogy jött ide?! Én is PéCés (is) vagyok, csak én azon játszom, amin ésszerűbb, jobb, olcsóbb, vagy éppen előbb megjelenik ami érdekel. Nincsenek fenntartásaim a konzolokkal sem term., van elég belőle idehaza az asztalon. Inkább általában a pécéonly karakterek nem bírják, ha valakinek konzolszaga (is) van. :D
Tipikusan az Oblivion, NWN1-2+kiegek, Witcher1-2, Fallout 3, Dragon Age stb. azok a játékok, amit mindenképpen pécén érdemes tolni szvsz. KIVÉVE, ha valami nem klappol. Pécén lehet alájuk tolni még kakaót, amit konzolon már nem lehet megtenni és ezekre a játékokra ez igen-igen áldásos hatással van, plusz egérrel mégiscsak kényelmesebb, hiszen ezeket alapvetően főként arra tervezték.
Abban igazad van, hogy konzolon is dívik a warez hazánkban, de pl. PS3-mon még nem is lehet warezolni szerencsére és sokaknak az x360-a sincs megflashelve (pl. nekem se, de itt a fórumon amúgy is sokan ragaszkodnak az eredetihez). Ugyanakkor hátrányokkal jár a konzolwarez (pl. live tiltás/ban), így épeszű ember háromszor is meggondolja. PC-n ez nem megy sajnos, ott a wareznál mi sem kényelmesebb és az idiótábbnál-idiótább védelmekkel csak a tisztes júzereket szivatják (nekem pl. égnek áll a hajam, hogy mit művelnek a gépemen, amin melózok is)...
.
.
.
Dragon Age egyelőre még kétesélyes nálam. Szeretném PC-n tolni, de ha rosszak lesznek az első tapasztalatok vele, vagy túl nyűgös a futtatás/telepítés/regizés, esetleg kevés hozzá a gépem (ez nem valószínű az ajánlott konfigurációt látva), akkor újra át kell majd gondolnom.