Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • molnibalage83
    #18136
    No, a főszállal haladva a helyzet a következő. Nem tudom, hogy csak a DLC-s tápolódás miatt, de a varázslótoronyban az ellenfél. kb. 0 kihívást jelent, cserébe jó sokszor van ugyanaz az ismétlődő csata úgy, hogy maga a helyszín is újrahasznosított, sok helyen kb. csak átrendezve van a belső tér az első vár tornyához képest. "Picit" unalmas a darálás. A saját feltápolt karakteremet kb. megütni sem tudják nagyon, nemhogy komolyan megsebezni. A gólem előrerohan, 3-szor ráver a földre, a varázsló bénít és kb. vége a csata felének.

    Lehet sok mindent olvasgatni, csak angolul a sok lore egy idő után inkább unalmas és zavaró, nem fluid az élmény. A történet azért halad előre.

    Összességében úgy érzem, hogy azért egyszer megéri végigtolni majd, de a játékmeneti láb hiánya annyira erős, hogy egész egyszerűen két végigjátszást nem érzem azt, hogy megér az egész. A karakterek közötti párbeszédek, a néhány döntés, az egész jó voice acting és kellemes grafika és zene elviszi a hátán a játékot. Mai szemmel sem vészesen elavult a grafika + voice acting. 2010-ben ez döbbenetes lehetett.

    Ott vagyok, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    átmentem az álomvilágba.



    ui. A Witcher 3-ért oda és vissza voltam 3 éve és most is, de a FO NV és még néhány RPG után azért látom, hogy miből merítettek és mit. Nem szégyen tanulni a jót.