Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Although
    #18088
    Persze amit Plata ír az egyik oldal. Morális döntések. Milyen módon akarod megoldani ez így elsőre csak a felszín lesz nekem kb 3-4 végigjátszásom volt. Nincs is hasonló, másik.
    Amit írnak az az egyik oldal. :) Persze figyelve téged nagyon a pozitív végigjátszások felé mész. Szóval hallgass rájuk megkapod a mesét az egyik felét a szépet :)
    Van a regény a hívás mikor Maric a király az álomban megkeresi a csapattársait. Mert megígérte valakinek. Akinek megígérte még a folytatásoknak is része lett. Ettől olyan szomorú. :)
    Meg volt a rész amikor a néma nővérhez megy el. Álmába beszélni tud. Elmondja a többieknek akik már nem élnek, megígértem bosszút állok majd értetek, majd ránéz az öcsére, ez volt ami megnémította. Végül megszólalt, jól harcoltál Tam, tényleg jól. Mire a kistestvére visszakérdez, tényleg jól ?:)
    Vele is találkozunk a játékban, komolyan átírtam volna, pedig a Conan a dark mesék mesterével játszottam, de az ő története, kiverte a biztosítékot. :) Mondom mindig ehhez viszonyítunk, mit csinál a Bio. Sajna ma elég szegényes. Pedig jobban kellene.


    Utoljára szerkesztette: Although, 2019.04.20. 21:36:10