Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Végre eljutottam odáig, hogy több órát játsszam a játékkal, és már elég rendesen benne vagyok. Nem uninstalláltam, megtetszett, és eléggé rápörögtem.

Ember mágus vagyok, megtörtént a csata, megtörtént az árulás és most szabadultam ki úgymond a "világba", most lett térképem.

Megszereztem már Palát, harcoltam egy csomót, és most a világtérkép jobb felső sarkában vagyok, a nagy városban Denerimben azt hiszem.

A városban van egy elhagyatott kunyhó amibe betévedtem, és konkrétan egy kibaszott hosszú labirintus volt, tele vérmágussal meg az idióta zsoldosaikkal. 2-3-4 órát basztam el ezzel a résszel, és kiborultam. Ha nem haltam meg hatvanszor akkor egyszer sem. Csak a szerencsén múlt azt a buzi főmágust lenyírni, még se kaptam semmi extra tárgyat.

Több dolog merült fel bennem. A segítőknek azon kívül, hogy ágyútölteléknek jók, azon kívül mi értelmük van? Alig sebeznek, lassúak pedig egy szinten vannak velem, ha nem vagyok legalább négyszer erősebb náluk akkor semennyire.

Alig kaptam xp-t a vérmáguslabirintus leírtásáért is.

Tehát valamit én elbaszok? Vagy egyszerűen nekem kell megoldani a problémát?

A másik a harci taktika. Kurvára nem értem. Ellenség, saját magam, szövetséges. Saját magam -> bármely -> mittudomén precíz csapás. Ez mikor fog aktiválódni?

Beállítgatok nekik mindent és van, hogy harc közben csak állnak és néznek maguk elé. Nevetséges. Ketten küzdünk, a másik kettő meg áll és néz.

Nem tartom magam hülye gyereknek, de nem tudok dűlőre jutni a taktikai harcrendszer felett. Van erről valami részletes magyar leírás valahol?
    Mert ha azt csinálnák amit én mondok akkor nem lenne akkora probléma. A harcos tankolni, a mágus healelne/támadna, a másik meg mondjuk dpsel velem együtt.

Amúgy nagyon tetszik a játék. Hatalmas a világ annyi szöveg van benne, hogy elolvasni is fárasztó (röstellem de nem is mindig olvasom a kaúdex bejegyzéseket)