![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Sokan kritizálták a DAO-t, hogy sokat kell beszélgetni, pedig ennek a játéknak az egyik szépsége abban rejlik, hogy a társainknak van véleménye, és ez változhat, attól függően milyen viszonyt sikerül kialakítani velük, s nem mellékesen a karakterekről is csak úgy tudunk meg sok apró dolgot, ha cseverészünk.
Lezárt ládákban kb semmi érdekes nincs, egyetlen tőrt találtam, ami használható volt, de az sem nélkülözhetetlen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A pagonyelfeknél is lehetnek nehézségek, ha alacsony szinten csinálod a főküldetést.
A végjátékban, függetlenül attól, melyik oldalra álltál, úgy tűnik, hatalmas túlerővel szemben kell megvívni a harcot... A csel az, hogy ha van a csapatodban olyan, aki tud varázslatot semlegesíteni, a csata nagyon könnyen meggyerhető (a lefagyaszott szövetségeseket kiszabadítva, szertefoszlik az ellenfél túlereje). Varázslat semlegesítő, varázslat oszlató képességeket tanulhatnak mágusok, templárusok (Alistair), de csak magasabb szinten. A romban lévő, teleportálgató rémmel én is megszenvedtem néhányszor, majd próbáld ki ellene a manacsapást, vagy a gyilkos nyílvesszőt...
Nem gond, ha csapattagok elesnek a csatában, csak a harc végeztével le kell szedni róluk a büntetéseket (gyógycsomag)