Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • dregnarr1 #17531
    Értem, köszönöm a tippeket!

Igen, azokra a sírokra gondoltam, illetve a vérfarkasoknál a wyvern-re. Utóbbit kínkeservesen meg tudtam ölni úgy, hogy 4-ből 1 emberke maradt életben (az utolsónak meg minden 2-3. cselekedete a potion-ivás volt), de mivel ígyis-úgyis megkapta mindenki az xp-t, nem zavart annyira.

Ezek szerint akkor sokat kell mászkálni, és nem lehet mindent egy nekifutásra megcsinálni.

Érdekes egyébként, hogy leszedtem a 'lock bash' modot, amivel erővel is fel lehet feszegetni a ládákat, ha nincs elég skillje a csapatnak, de itt még így is több olyan láda is volt, amit nem engedett feltörni, pedig sem küldetéselemet nem tartalmaztak, sem kulcs nem kellett hozzájuk... nem tudom, miért nem engedte, de gondolom ez inkább a mod hibája.

Az AoE spell-ekkel az a bajom, hogy nincs olyan taktikai beállítás, amivel meg lehetne szabni, hogy mikor nyomják be a társak, ezért ha a skillbar-ra rápakolom őket, akkor akár csata közepén is elkezdenek olyanokat is szórni, függetlenül attól, hogy van csapattárs a célpontban, vagy sem.
    Az lenne a jó, ha lenne olyan taktika, amivel be lehetne állítani, hogy ha ellen x méteres körzetében van szövetséges, akkor ne használjon AoE-t az adott karakter..

Egyébként van pár idegesítő eleme a játéknak (főleg beszélgetéseknél ilyen-olyan választási lehetőségek hiánya, vagy küldetések körüli UI-problémák), de ettől függetlenül brutálisan tetszik, főleg a lore miatt, ami eszméletlenül részletes és mindenre kiterjedő lett, imádok elveszni benne:)