![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Dualos harcosnak legjobb választás a városi elf, alap befolyásolással, pillangóvágással kezd, mindkét képesség hasznos.
Harcosok között a leggyorsabb, igen hatékony (36 ügyesség), látványosan harcol, de nem tank, nincs védelme sem fellökés, sem kábítás ellen.
Pajzsos-kardos indíttatású a többi harcos, ennek ellenére én is inkább kétkezes martalócokat neveltem belőlük, szimpatikusabb képességeket kaphatnak.
Az ügyességet náluk is föl kell húzni 20 körüli értlékre, annak ellenére, hogy a képességek felvételéhez nem szükséges (csakhogy alacsony ügyességgel sokszor tévesztenek célt a csapásaik).
A rettenthetetlen mód ledönthetetlenné teszi, Wynne mama fönntartott képessége (sietség), pedig +25% támadási sebességet ad az egész csapatnak, s a kétkezes fegyvert lóbálók is látványosan begyorsulnak.
Vérmágus, lélekfaló nekem nem volt szimpatikus, vámpírként lógni a többi csapattagon nem az én stílusom - nem azt mondom, hogy nem használható specializációk, csak nekem nem tetszett.
A csonka sor bug miatt jelenik meg, ha jól emlékszem Avernus kotyvalékának elszürcséles után nálam is megduplázódott az életszívás ikon (ami egy aktv gomb, de a lehűlési időt ki kell várni, nem lehet kétszer piócáskodni az ikonokkal)