18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#17212 Bármikor vissza lehet térni a játék folyamán, a játék utolsó harmadában is csak annyi a hátrány, hogy az összegyűjtött páncélokat, fegyvereket már nem nagyon lesz alkalmad használni.
Én írtam, hogy a játékba épülő DLC-s kalandokat már Lotheringből kiindulva ajánlott megcsinálni, ehhez azonban hozzáteszem, hogy a lootolt cuccokat nem biztos, hogy azonnal tudják is használni a karakterek - egyedi, jó bónuszokat adó itemek, használatuknak azonban feltétele is van (erő, ügyesség, akaraterő) -
avsk #17211 Egy kérdés az Ostagarros DLC-vel kapcsolatban.Ha akkor töltöm fel és telepitem a játékba mikor már el van foglalva Lothering,akkor is el tudok rá menni,v. már nem? -
#17210 Egyedi cuccok nincsenek nála, annyi az előnye, hogy ott áll a láda mellett, és könnyen ki lehet lomolni.
A testvére kovács-kereskedő, ő csinálja meg a Csillagagyart, ha elviszed neki a meteorit darabot.
-
#17209 A biosban le lehet tiltani a gépben lévő meghajtókat, de a hol felismeri-hol meg nem, nem bios hibára utal, inkább a kábel a gyanús (érintkezési hiba) -
jocika #17208 Legközelebb, mikor odalátogatsz már lehet vásárolni, sőt lesz ládád is, meg lakók is lesznek. -
#17207 és mi van akkor ha nem ismerifel de máskor meg igen egy barátom azt mondta hogy a biosba kéne kutakoddnom -
avsk #17206 Végigvittem tegnap a kamarás erőd DLC-t,de találkoztam egy buggal,amivel nemtudom mit kezdjek.Annak a fickónak akinek segitettünk (vmi kereskedő),a végén maradt az erődben és lehetne tőle vásárolni,de a kereskedés ablak nem ugrik elő.Van valami amivel ez korigálható,v. ha nem, ugye nem túl értékes tárgyakat ad el :D?
Egy másik kérdés.Ugyebár vannak varázslat kombinációk,de sehogyse találom meg az összeset.Ezeket találtam meg véletlenül: a nyálka-tűzről,sebezhetőség-életszívásrol,a lefagyás-zuzásról,és a taszitó-bénitó rúnárol amire tegnap jöttem rá:D (személy szerint elég tápos is).De a többit nem ismeri vki?Mert itéletnapig is kisérlezhetek,de úgyis csak szerencse segithet ebben.
Kössz a választ előre is. -
Although #17205 Elvileg működik de semmi se biztos nekem régebben volt hogy nem ismerte fel a a meglévő letölthető tartalmat. Bár lehet azóta megoldották :) De mintha az EA-nak problémát jelentene egy ilyen szerver működtetése is. -
Hegyirabló #17204 Szóval!
Újra kell telepítenem, már megint, a játékot. Eredeti, és van hozzá BioWare fiókom is. Simán csak uninstallálom, és újratelepítem, és működni fog, vagy a product key-t el kell távolítani a fiókból? -
avsk #17203 Szerintem azért nem annyira szar az alakváltó képesség.Felvéve max.-ra a képességet,medve és pók fórmában már megkapják a lerohanást is,amivel nem kevés hp.-t lehet levinni az ellennek.Én személyszerint,ha egy csatára kerül sor,bekapcsolom a medve/pók formát (addig a közelembe is érnek) és mást nem nyomok csak a lerohanás ikont a legerősebb ellenfélre.Majd ha végetér a marcangolás,visszaváltozom:)). -
CAC #17202 Köszi!
Tulképpen minden kompanionnak van olyan abije, amit feleslegesnek tartok.
S kinézet változtatás meg akkor jön jól, amikor asztali rpg-t játszunk, ugyanis a DA2-ben szoktam megcsinálni a karakterem, és kinyomtatom a KM-nek. Itt pluszban vannak más fajok is. -
#17201 Nem érzékeli, akkor nincs... kérdés miért, s erre itt nehéz lesz válaszolni.
Kilazult, netalán elromlott csatlakozó, meghibásodott kábel, vagy a meghajtó halt meg, és még lehet más ok is.
Amikor a gépet újraindítod a meghajtó kap áramot?
(világít a led, esetleg felpörög)
Ha ez oké, akkor adatátviteli hiba lehet. -
#17200 Respecialization addon.
Egy hollótól lehet kérni itókát, amit bármelyik hőssel megitatva újra eloszthatóvá válnak a tulajdonság és képességpontok is.
Ennek is van egy cheat "mellékíze", de ugyanakkor igen hasznos.
Cheat, ha gyakran használod, de szerintem karakterenként egyszer elfodadható, bár kétségtelenül visszás helyzetek adódnak abból, ha Morrigantól elveszed az alakváltó, Lelianatól a bárd specializációt.
Alistairt szerintem érdemes meghagyni temlárusnak, Leliana nálam volt dualos párbajhős-bérgyilkos, Morrigan szellemgyógyító (az alakváltó spec elég haszontalan) - használtam én is a modot, azzal a kitétellel, hogy egy karaktert, csak egyszer formáltam át (miután a csapatba lépett), illetve a főhőstől is elvettem a fölösleges képességeket, s kapott hasznosabbat.
Itt is meg lehet azonban jegyezni, hogy igazán erre sincs szükség a végigjátszáshoz, talán csak Leliana íjász képzése zavaró, ha közelharcost szeretnél belőle nevelni. -
CAC #17199 Pedig én is arra gondoltam, hogy kétszer lehetne életerő szopálni. Jó is az, főleg gyengeség után. :)
Egyébként van itt mód arra, hogy újraosszam a pontokat, esetleg átvariáljam a kinézetet? A DA2-ben egy DLC-vel meg lehetett csinálni. -
#17198 tudok segíteni valamiért nem érzékeli a cd meghajtot a gépem újra inditotam de az se oldota meg -
#17197 Dualos harcosnak legjobb választás a városi elf, alap befolyásolással, pillangóvágással kezd, mindkét képesség hasznos.
Harcosok között a leggyorsabb, igen hatékony (36 ügyesség), látványosan harcol, de nem tank, nincs védelme sem fellökés, sem kábítás ellen.
Pajzsos-kardos indíttatású a többi harcos, ennek ellenére én is inkább kétkezes martalócokat neveltem belőlük, szimpatikusabb képességeket kaphatnak.
Az ügyességet náluk is föl kell húzni 20 körüli értlékre, annak ellenére, hogy a képességek felvételéhez nem szükséges (csakhogy alacsony ügyességgel sokszor tévesztenek célt a csapásaik).
A rettenthetetlen mód ledönthetetlenné teszi, Wynne mama fönntartott képessége (sietség), pedig +25% támadási sebességet ad az egész csapatnak, s a kétkezes fegyvert lóbálók is látványosan begyorsulnak.
Vérmágus, lélekfaló nekem nem volt szimpatikus, vámpírként lógni a többi csapattagon nem az én stílusom - nem azt mondom, hogy nem használható specializációk, csak nekem nem tetszett.
A csonka sor bug miatt jelenik meg, ha jól emlékszem Avernus kotyvalékának elszürcséles után nálam is megduplázódott az életszívás ikon (ami egy aktv gomb, de a lehűlési időt ki kell várni, nem lehet kétszer piócáskodni az ikonokkal) -
CAC #17196 Igen, erre én is rájöttem. Normál fokozaton nemigen van már így ellenfelem.
Egy csomó játékidőt beleöltem a kimaxolásra, de teljesen felesleges. Pl a kutyánál nem is lehet már az utolsó képzettségpontot elkölteni, mert csak 2x4 abija van.
Most egy ideig pihentetem a játékot, de a második nekifutásnál, hardon már nem leszek ilyen kényszeres xp hajhász. :)
Eddig mindig (DAO, DA2) rouge-gal kezdtem. Nem tudom mi lenne jó második nekifutásra főkarinak. Tán valami kétkezes fegyverrel mászkáló tank. Nagyon sok jó vért van a játékban, amit egyedül Alister tudott csak viselni, így kb mind ment a levesbe.
Gondolkozom egy elf vérmáguson is. :)
Btw vérmágia...a varázslatoknál az Entrophy/Draining-be tartozik az életerő szívás ugyebár. De van alatta utolsóként egy csonka sor, ami egyetlen varázslatot tartalmaz 4 helyett, és ez szintén az életerő szívás. Feltételezem ez bug. -
#17195 meg igazából már 20-as szinten is bőven fuldokolsz a képzettségekben (mágusnál végképp), és nincs is igazán hova fejlődni
Awakening annyi előnyt ad, h kapsz egy rakás passzív cuccot amikre pakolhatsz, de utána... maxra kihúzott quickbar sem lesz elég. (és ráadásul nem lehet belőni gyorsbillentyűre 10-nél több dolgot - erre nem született esetleg már valami mod?) -
#17194 Szükségtelen hajszolni az XP-t, a játékot gond nélkül be lehet fejezni 20-as szinten is, a vezírdemon komolytalan ellenfél.
A küldetéseket persze nem árt megcsinálni, de azzal órákat eltölteni, hogy lyriumot gyártsunk, elfgyökér kötegekkkel, aranyrudakkal tömködjük a szövetségesek ládáit, teljesen fölösleges.
Lehet ilyenekkel tölteni az időt, de a végigjátszáshoz szükségtelen, sőt az Awakeninghez sem kell.
-
CAC #17193 Uh. Az is kemény. Pedig minden xp-re szükség van, ha a végére el akarod érni az lv 23-24-et. Nekem csak úgy jött össze a 25, hogy a szövetségesek ládáját dagadtra tömtem. A 30 aranyas támogatás adja a legtöbb xp-t, így eladtam mindenem, meg pár órát kraftoltam a lyrium potit, így 1 teljes szintet magamra tudtam húzni pluszba.
avsk:
Most megnyugodtam. :) -
CAC #17192 Tényleg erős az a monszta. Állítólag a sárkiknál is kraftosabb. Én már elég magas szinten jutottam hozzá, így karakterhalál nélkül megvolt. -
avsk #17191 Nyugi a legelső végigjátszásomat én is Tab nélkül vittem végig,azt ezzen a fórumon jöttem rá,hogy ilyen is létezik:DD.Jóval leegyszerüsiti a dolgokat. -
#17190 Hát jah... ott van pl. a játék legerősebb ellenfele, Gax Kang.
Ez a küldetés is szinte a semmiből jöhet elő, kezdődik azzal, hogy Orzammarban beszélsz egy zakkant törpével, aki rettegve hablatyol valami értelmetlenséget.
Aztán a kalandjaid során találsz majd néhány feljegyzést, s ha mind megvan, mehetsz Gax Kang rejtekhelyére...
Elég egyetlen feljegyzést kihagyni, s Gax Kang szóba sem kerül, nem is létezik :-) -
Hegyirabló #17189 Ez kábé olyan, hogy én a játék végén jöttem rá, hogy a szerencsevadász képes hatástalanítani a csapdákat, sőt, még TP-t is kap érte! Alacsony szinten jól jött volna ez! :S -
CAC #17188 Ááá!
Kipróbáltam a TAB-ot. Teljesen új dimenziók nyíltak meg előttem. :)
Hogy én mennyi szopástól kíméltem volna meg magam, ha ezt nem a legvégén tudom meg. :)
Egyébként tudom, hogy vannak rejtett küldetések. Olvasgattam rendesen a kodex bejegyzéseket, levelezgetéseket. Valamint pixelenként mindig, mindenen végighúztam az egérpointert. :D -
Hegyirabló #17187 Köszi!
Akkor azt a hármat, amit említettél, díjmentesen le tudom tölteni, és updaterrel telepíteni, majd hozzáadni a magyarítást? -
#17186 Legfeljebb írjuk :-)
Nagyon sok rejtett küldetést lehet összeszedni, ha minden vicik-vacakot átvizsgálsz, megnézel, felveszel, s ehhez nagy segítség a TAB.
Ugyancsak sok küldetés csalható elő a jegyzetek olvasgatásából (pl. Körtotony: idézés) -
CAC #17185 BalMat, avsk:
Jaj ne! Nehogy azt mondjátok, hogy a TAB-nak van valami item vagy objective kiemelő funkciója? -
#17184 A játékba épülő DLC-k a főküldetés vége felé már érdektelenek.
Ezek a kiegészítők történetileg is kapcsolódnak a játékhoz, és sok extra felszerelést adnak, amelyek a játék végéig használhatóak.
Ostagarba visszatérve össze lehet szedni Cailan király páncéldarabjait, fegyvereit, Duncan fegyvereit, plusz találhatsz néhány extra fegyvert (Csigányzúzó).
A "kőbe zárt" kiegészítő egy (gólem)társat ad a csapatodhoz, és ott is vannak extra cuccok.
A Kamarás erőd megtalálása-kitakarítása szintén extra felszerelés bónusszal jár, ehhez kapcsolódik a legerősebb kard elkészítésének lehetősége (Csillagagyar), és egy tároló láda is helyet kap az udvaron.
Ezeket a küldetéseket még Lotheringből indulva, a főküldetések előtt érdemes megcsinálni.
A különálló életutas DLC-k függetlenek az Originstől, bár a With hunt, és a Golems of Amgarrak talán kapcsolatban állnak a főjátékkal (ezekkel már-még nem játszottam)
Ezek a mini történetek lehetnek érdekesek (játékosfüggő), de csak úgy lógnak a semmiben. -
avsk #17183 köszi,akkor már nem is kell az az iromány,így már menni fog:).Egyébként Tab billentyüzettel halál egyszerű megcsinálni. -
BalMat #17182 Tab nem segített? -
CAC #17181 Azt már nem tudom, hogy hol leeht azt a tekercset megtalálni, de itt van, hogy mit kell csinálni. :)
Touch the Summoning Font.
Touch the Tome of Spirit Personages First Section.
Touch Rodercoms Uncommon Calling Third Section.
Touch the statue of Magus Gorvish. First Section.
Touch Elvorn's Grande Bestiary Third Section.
Touch the Common Table Carving Spot First Section.
Touch the Spiritorum Etherialis Third Section.
Touch the statue of Magus Gorvish First Section.
Touch the Novice Phylactery First Section.
Egyébként ez a játék alatti legidegesítőbb küldetés. Majd megőrültem, amikor a különböző komponensekre kellett pixelenként vadászni a könyvtárban. -
avsk #17180 Egy kérdés.A kőrmágusok tornyába,a legalsó szinten vannak azok a megidéző rúnák (piros szinű kőr alakuak).Egy küldi is kapcsolodik hozzájuk,ami által egyre erősebb lényeket lehet megidézni.A megtalált fóliánsok által 3-at végigvittem,de a 4. megidéző rúnához (ami egy szobával arréb van egy szekrény mögött) kapcsolodó irományt nem találom.Nem tudja valaki,hol lehet? -
Hegyirabló #17179 Köszi! :) ;) -
Hegyirabló #17178 De ha már végigvittem a játékot, érdemes felrakni a DLC-ket? -
CAC #17177 Ha már szóba kerültek a DLC-k. Csak az Awakening emeli meg a level cap-et, vagy a külön kampányként lefolytathatóak (The Darkspawn Chronicles, Witch Hunt, stb) is? -
CAC #17176 :)))
Én papírforma szerinti true good lettem. Egyedül az bánt, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alister és a királynő között választani kell, és nem jött össze a házasság
Egyébként itt megtalálod az összes DLC-t. -
#17175 DLC-k közül szerintem azok az érdemlegesek, amelyek beépülnek a főjátékba.
1 - Kőbe zárt lélek
2 - Visszatérés Ostagarba
3 - Kamarás erőd
Ezek a DLC-k magyar nyelvűek (persze angol néven keresd), egy-egy küldetés, de elég sok extrát adnak, sőt a gólemnek lesz személyes küldetése is.
A "külön életutas" DLC-k már kétesebbek, van bennük 1-1,5 óra játékidő, egy-egy minitörténet, többségük nincs is magyarítva.
Morrigan egy szerethető, kaotikusan gonosz karakter, körülötte forog az egész történet, de ez ugye csak azon a bizonyos éjszakán válik nyilvánvalóvá. -
Hegyirabló #17174 Hát nem én lettem Ferelden legnagyobb hőse.
Morrigan elhagyott, amiért nem akartam résztvenni a perverz, szektikus eljárásában, pedig őszintén szerettem azt a nőt. Leliana nem sunázott velem. A törpe királyság széthullott, a Üllőt újra megtalálták.
DLC-khez hogyan lehet hozzájutni? Magyar nyelvűek? Érdemes egyáltalán valamelyiket? -
CAC #17173 Köszi!
Én sem szeretem, ha elveszik a felfedezés varázsa, csak féltem a bugtól, és gondoltam jobb ezt előre tisztázni. Miután visszamentem a Cingárhoz közölni, hogy átverés volt, el is tűnt a térképről, mint elérhető terület.
Akkor ezek szerint ez így okés, ne is mond többet. :)