Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Fantusz
    Wade mester ebből a szempontból érdektelen, de véleményem szerint a játékkészítők túlzásba viszik a szabadelvűséget, igen illúzióromboló tud lenni néhány azonosnemű karakter viselkedése (ebből a szempontból nem vagyok liberális).
    Itt most nem is az Origins-re gondolok elsősorban, bár kétségtelen, hogy Zevrant igazán nem tudtam megkedvelni a ferde hajlama miatt.
    Általános jelenség lett a játékokban a "buzulás", s nem hiszem, hogy a játékosok többsége ezt helyesnek tartja.

Nincs abból semmi gond, hogy nem tudtad (nem tudhattad) milyen "apróságok" számítanak a játékban.
    Említettem, hogy az első karimmal 19-es szinten már a játék végére értem, kihagytam rengeteg melléküldetést (még Gax Kang is kimaradt), és megnyugatlak, Wade mester tőlem sem kapott aranyat :-)

Sten otromba fráter, kezdetben elég idétlen is, de ha megkedvel, és jól fejleszted egy igen hasznos tank lesz.
    Kúnári mivoltából adódóan sokszor más a véleménye, de ha sokat beszélgettél vele, ezeket már tudod.
    Kiszabadítani talán azért nem ment, mert nem kedvel, nem tart alkalamas vezetőnek - ezt általában gyorsan le lehet vele rendezni még a kezdetekkor, s ha a kardját visszakapja előad egy kis monológot, aminek a lényege, hogy rendkívüli harcos vagy, vezesd, és ő követ a csatába (persze el is lehet küldeni)