Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Fantusz
    A "szétszedésnek" sok oka lehet.
    A küldetéseket érdemes megcsinálni, de végülis nem kötelező minden mellékküldetéssel vacakolni, ha nincs hozzá kedved.
    Az alapjátékban a max. szint 25, de nem tudom van-e olyan, aki ezt elérte, az országgyűlés előtti 19-es szint elfogadható, 22-23-as szintet elérheted a játék végére.
    Az országgyúlésen még lesz egy-két esemény, utána lehet szabadon mozogni, de itt már nagyon "sűrű a lekvár", ha eddig nem csináltad meg a melléküldetéseket, valószínűleg nem is fogod.
    Redcliffe-be visszatérve szűnik meg a szabad mozgás lehetősége, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a játékosok többsége az országgyűlés után már a végső harcba veti bele magát, nem kezd el sokadrangú melléküldetésekkel húzni az időt (nincs hangulata úgy a játéknak - tombol az éjfattyú horda, te meg valami jelentéktelen jegyzetből kiindulva bóklászol a térkép másik felén)

Első játékomban én is nagyon sok küldetést kihagytam (rengeteg a rejtett küldetés, fel kell szedni, meg kell nézni minden apróságot, és elolvasni a jegyzeteket), s bizony 19-es szinten már a jéték végére értem, a többi karakteremmel már kihúztam 22-23-as szintig.
    Wynne sokszor volt már téma nálunk, valószínűleg ő (spirit healer) hiányzik a csapatodvól, azért is szenvedtek, de ez van, nélküle kell győzelemre vezetni a csapatot.
    A végjátékban különben is vannak mentőövek, be lehet hívni szövetségeseket is a harcba, a Vezérdémon ellen pedig hívás nélkül is jönnek (jah persze te az egyik távolsági osztagot kiirtottad).
    A Vezérdémon a játék leggyengébb sárkánya - nevetségesen gyenge.
    Legyőzése inkább azért kihívás, mert repked ide-oda, köpködi a "szellembombákat", s a közelharcosok nem mindíg tudnak a közelébe férkőzni, igaz nem maradnak ellenfél híján jönnek az alacsonyabb rendű pokolfajzatok is.
    Itt is lesz egy komoly segítséged, ha a csapatban lesz olyan, aki folyamatos működésre tudja bírni, de ennélkül is legyőzhető.