Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • ferenc001
    Amúgy a törpevárosbeli trónviszály egy érdekes dolog. Ha nem törpe karakterrel vagy, akkor gyakorlatilag nehéz megítélni ki kapná törvényesen a koronát, míg ha törpe nemessel, akkor már egyszerűsödik a dolog. De csak első látásra, mert szvsz nem igazságot kell tenni (vagy legalábbis nem ez a fő szempont), hanem olyan királyt választani, aki támogatja az ügyet, és elég erős, hogy végigvigye az akaratát. Én már elsőre is Bhelent választottam, mert bár mint személyt már akkor se kedveltem (pedig akkor még nem is játszottam törpe nemessel), de úgy gondoltam, ilyen vészterhes időkben nem egy régi ideákhoz végsőkig ragaszkodó törpe, hanem egy reformer kell, még akkor is, ha az említett kissé érdekesen került a trónt öröklő pozícióba. Sőt, ha jobban belegondolunk, ez is inkább csak azt mutatja, hogy ha el akar érni valamit, azt el is fogja, mindegy mi az ára. Ez pedig egy háborúban nem egy megvetendő dolog.
    De most már befejezem, mert már nekem is veszélyesen élet közelinek tűnik, ahogy leírtam egy játékbeli momentumot :D