![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Nem tudom, hogy pontosan milyen döntéseket hoztál eddig, de említetted, hogy Wynne-t "baleset érte".
Ezek szerint a mágusokat megkímélted, csak most kiderült, hogy nem igazán segítőkészek.
Főkarakternek az egyik fontos képessége a befolyásolás, sokszor átsegíthet nehéz párbeszédeken.
Ebből a küldetésből csak a körmágusok, vagy ha jól emlékszem a templárusok segítségével tudsz pozitívan kijönni.
A kölyköt megölni nem egy dicső cselekedet, s ha a vérmágustól kérsz segítséget, akkor az anyja hal meg.
Sőt a körmágusok segítségével is lehet sötét ösvényre vinni a történetet, ha a főkaraktered mágus, és ő megy az enyészetbe.
Ebben a játékban lehetnek, s lesznek következményei a döntéseidnek.
Wynne megölése miatt neheztelhetnek rád a mágusok, ha nincs maxolva a befolyásolás, talán el lehet érni, hogy segítsenek.
(ebben a történetben általában Wynne az, aki felhívja a figyelmet, hogy a körmágusoktól kellene segítséget kérni, ha ő veled van gond nélkül segítenek a varázslók)
Ilyen helyzetben nem voltam a játékkal, amikor Wynne-t likvidáltam, kiirtottam a mágusokat, és az elfeket, feláldoztam Connor anyját, alkut kötöttem Kolgrimmal, a sógoromat támogattam az orzammari trónviszályban - totális gonosz karaktertől elvárható döntések.