![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Azt sajnos nem tudom, hogy a Win7 regisztrációs bejegyzéseitől hogy lehet ténylegesen megszabadulni, hogy azok ne kavarjank be, de valószinűsítem, hogy megvan a módja. (maradi vagyok, még mindíg XP-t használok)
Abban biztos voltam, hogy nem a játék okolható a hibáért, fórumokat olvasgatva nem első eset, amikor a Vista, Win7 a "gazdáját felülbírálva akar dolgozni".
A registry kitakarításához ismét le kell szedned a játékot (van még ehhez energiád?), s valami regcleanner programot ráuszítani a gépre.
XP-nél egyszerűen megoldottam, mert a futtatás-regedit paranccsal megnyitottam a regisztrációs adatbázist, és kidobáltam a zavaró elemeket, de a Win7-nél nem tudom hogyan működik.
Ahogy olvasgattam, a játékot is ajánlott rendszergazdaként telepíteni (mert ugye az okoskodó windowsoknak ez sem mindegy).
A Dragon Age Origins játékba nem építettek be különböző "kalóz szűrőket", még a Bioware fiókot is lehet warezes játékkal használni, viszont mindenképpen ajánlott az eredeti játék, azzal elvileg nem kellene bűvészkedni - de amint a példa mutatja vannak meglepő mutatványok