Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • tibor16
    Elkezdtem az Eszmélést, és ez okozott nekem némi problémát. Gondolom most sokan meg fognak mosolyogni, de itt ütköztem bele valamibe ami, ha hallom, biztos felröhögök. Kitaláltam ugyanis, hogy nem pucéran fogok ebben a DLC-ben kezdeni, ezért nem az uccsó mentésemet használtam, hanem a Drakon erődben, van egy hely, ahol még Bodahn fiától (ki tudja, hogy keveredett oda) lehet még tápolni. Először csak készítettem itt egy mentést, de aztán gondoltam, miért ne - és elvettem a csapat cuccát, ami az új részben használhatónak tűnt megtartottam, a többit eladtam, stb.. - és ezt a mentést használtam a karakterem importjához. És itt lett a gond. A csapat ugyanis ott álldogált a Drakon erőd emelete előtt pucéran, 1 szál fegyver nélkül, én meg vettem a kalapom... és kiverhetetlen lett az agyamból, hogy ez cserbenhagyásos gázolás... (mint korábban írtam, a játékot már kivittem)
    Marhaság - jól tudom, de mégis, - olyan, mintha.
    Ez hasonlít arra, amikor az Oblivionban Nirnroot-ot kellett keresni, és a való világban a kutyasétáltatás alatt azon kaptam magam, hogy az elém kerülő növényzetet hasonlítgatom - ez nem olyan mint a Nirnroot?...
    :)