![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
sziasztok,
épp most fejeztem be az Origins-t. Nem csalódtam, nagyon élveztem minden percét. Kellően fordulatos történet, - szinte mindent végig olvastam. Tetszett, hogy nem fekete-fehér. Nagyon jó a varázsló rendszere. Szinte bug nélküli, - ha volt is, nem a játék hibája volt, hanem a telepítésé. Nem zavart, hogy nem teljesen szabad a terep. Kellemes volt az az enyhe szexuális, belecsempészett vonás is. Nagyon tetszett, hogy a csapattagoknak is volt lelkük. Szóval, ilyen egy igazán profi játék.
Ami még a történethez tartozik, hogy nekem 194 óra játékidőm lett, és 22-es szintűvé fejlesztettem a karakterem.
Külön kiemelném, hgy szerencsére, nem rontották el azzal sem, hogy egy ügyességi feladattá vált volna a vége - mint ez, szvsz, eléggé sok játéknál, az élményt még fokozandó, - látni lehet. (ezért a végjátékot, néhány játéknál, végig sem csináltam) Itt viszont jó volt megoldva, - a játék része maradt, csak talán kissé nehezebb...
Szerencsére, bőven van még folytatás, Awakening stb, és persze a 2. rész... Nem untam el, egy cseppet sem - nagyon jó játéknak tartom - csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem agyatlanul szeret játszani, mert itt érdemes olvasni is... Mostanában olvastam valahol, hogy a könyve is megjelent már...