Beteg, perverz japán csoda negyedszerre
-
Derapo #49 Talán valóban erősen fogalmaztam,de ez a Silent már nem az a Silent ezt valjuk be,ha pedig most azt szeretnéd mondani,hogy miért baj az ha újítanak egy játékban? :)
Szerintem itt már annyi az "újítás",hogy nyugodtan lehagyhatták volna a Silent Hill főcímet elég lett volna a The Room cím is.A rövidség amit említettél a 3-mal kapcsolatban.Nem attól jó egy játék(szerintem),hogy nyújtják mint a rétest ugye? Pl:SH1 volt nap amikor kétszer egymás után végigjátszottam.A leggyorsabb az ufo befejezés volt amit olyan 2,5 óra alatt le lehetett tolni.De attól még az SH1 a király nem?Egy játéknak attól több hangulata kell,hogy legyen mint az ami ebben van,az első rész szinte a főcímzenétől a befejező stáblistáig hihetetlen volt.Magával ragadott,rángatott,cipelt Silent Hill-be nem volt kegyelem.Nem mondom a 4.-nek is vannak értékei,de nem ugyanazok.Ha pedig az ember folytatást vár az nem minden esetben jelent teljesen más játékot.Nem azt akartam mondani,hogy teljesen elrontották de azért ez nem SILENT HILL.