VoltAmpertől MegaWattig
  • DonnieBrasco
    Hi,

A BR800-asnál nem tudom, mit jelenthet a "csereakksi", szerintem félrefordítás (sajnos a honlap fordítása "központilag" történik, külföldről, ezért vannak benne marhaságok, de igyekszünk tisztítgatni.)
    Külső akksi sem lehet, mert az csak a BR1500-ashoz csatlakoztatható.. szóval nem tudom.

Az újraindítás meg kizárólag a rákötött PC vagy servertől függhet, hiszen gondolj bele: egy kikapcsolt PC/Server hogyan tudna kommunikálni akár USB, akár Soros porton át? :)) hiszen ki van kapcsolva! A régi ATX-es alaplapok tudtak olyat, hogy billentyűlenyomásra, egérmozgásra elindulnak, illetva akkor is, ha a betápon áramot kapnak. Na, áramot tud küldeni az UPS is.

A Smart-UPS család abban több a Back-eknék, hogy a kommunikációja kétirányú, tehát az UPS és PC közt mindkét irányba mehet az info. A Back családnál csak az UPS felől a PC felé mehet a parancs a PC leállítására, a PC nem tudja vezérelni a szünetmentest.

Ha bármilyen, ennél komolyabb technikai infora lenne szükség: [email protected]!

DB