Command & Conquer III
  • YMan
    Nos akkor pár tapasztalat.. .:D

RTS-t még nem láttam olyat ami jó lenne, viszont FPS-ekkel szoktam játszani kontrollerrrel és abba bele lehet jönni. Érzem a difit nagyon az egérhez képest, de vagy én szoktam hozzá, vagy a játékok nehézsége butítottabb hogy játszható legyen. Például a GRAW2őt tolom folyamatosan és az nagyon jó, alig ronta a játékon a kontroller. Az autós játékoknál pöpec viszont. Amit érdemes megjegyezni, nekem van Logitech rummblepad2őm pc-hez, és játszottam ps2, ps3 kontrollerrel is, de a világ legjobb kontrollere eddig az X360é ergonómiában. Nagyon eltalálták.
    Van xboxhoz valami egér-billentyű illesztő amit egy vezetékes kontrollerhez csatlakoztatva lehet egeret használni fps-ekben, na azt még nem próbáltam, de szerintem nem is fogom mert mondom az fps megy így. Hiába viszont az ilyen megoldás a CnC3 irányítása xboxon teljesen kontrollerre lett szabva és tök más mint PC-n.

Valahol van valami új egység lista a KANE-es kiegről? Ez érdekelne.
    Amúgy a CnC3 volt a második olyan játék amit úgy meg mertem venni eredetiben hogy nem láttam demót :D és nem bántam meg. Az első a RainbowSix Vegas volt, és azt se.