Command & Conquer III
  • Hoz_Hun
    Prof kell még stratégia a NOD utolsó pályához?

Én így csináltam:
    1. Bázis építéssel, védelemmel nem foglakoztam. Kivéve egy helyet a tiberium felé mert arról jönnek gyalogosok. Két gépágyús hely elég (Szaggató löveg). Aztán késöbb egy db lézer.
    2. Még egy vagy két Aratot építs, hogy hamar legyen lové. Meg 3-4 szabotört készenlétbe.
    3. Építs nagyon hamar egy építő darut, hogy gyorsítsd az építkezést, ami áll kb 2-3 erőműből egy Műszaki laborból és első blikkre két reptérből áll, amit lovétól függően késöbb bővits még kettővel.
    4. Ha megvan(nak) a repterek kezd el építeni Vertigo bombázokat. Két reptéren 8 db fér el ez a minimum mennyiség. Ha megvan 4 db azzal azonnal bombázd a középen lévő lövegeket. Bombáz le mindent a Jugernautokat és a melette állomásozókat is. Kb 2-3 forduló. Azonnal küld repcsivel a mérnököket és foglald el a Jugenautokat és hagyd is őket a helyükön.
    5. Amilyen gyorsan csak tudod húz fel egy Templomot (Műszaki labor és repterek után rögtön). Ez előzze meg a GDI Ionágyúját. Ha minden jól ment akkor pár percel neked előbb van, ami bőven elég.
    6. A bombázóiddal bombázd szét a támado Mamoth tankokat lehetőleg még az idegenek bázisa előtt. Ha egy kicsit bemennek az se baj. Addj nekik az elfoglalt Jugenautokkal is, de azok csak simogatják őket ugyhogy minden a bombázokon mulik.

Nagyon fontos, hogy minden támadás előt középre repülj előszőr, mert ha áthúzol az idegenek felet túl nagy lesz a bombázó veszteséged. Költséges és túl sok idő újatvenni. Ezért kis kerülővel repülj.
    Ennyi. Ezzel lazán meg lehet csinálni. A második felében mikorra már van 2x8 bombázód lazán ütsz mindenkit. Atomot rögtön dobd le az Ionágyú központjára és rögtön repülj rá bombázokkal (atom nem nyírja ki egyből). A hasadégnyitóra NE dobj atomot. A 8as bombázok osztag két fordulóval elintézi, Ha két 8as osztagod van akkor figyelj a második vonalbeli bombázókra, ne garázdálkodjanak túlságossan az idegeneknél.