Command & Conquer III
  • bigapó
    megvan:)

legfontosabb, hogy építs Rig-eket. ezek ugye mozgó bázisok, mert letelepíthetők és ekkor javítják a közelben lévő egységeket. a technológiát hamar fel kell vinni, hogy lehessen építeni Mammoth-okat és hozzá kifejleszteni a Rail-gun-t.
    amíg ezek nincsenek, addig sima katonákkal (akikkel foxhole-t lehet csinálni) és rakétásokkal ideiglenesen lehet tartani az állásokat.
    minél hamarabb legyen meg a war factory, csinálj még egy harvester-t, ha tudsz akkor pedig még egy refinery-t is le lehet rakni. kell a sok lóvé.
    nálam jobbról jöttek többen, balról fentről alig. szemből is támadtak többször. a lényeg, hogy mindig told kintebb a frontot, mert ahogy fogy a Tiberium, a harvesterek egyre messzebb fognak menni. egyébként is hülye jószág, mindig a legnagyobb harcokba megy bele.
    jobb oldalt van egy kis városrom és aztán egy lejtő, ha idáig elérsz itt már 3-4 Mammoth és egy telepített Rig fel tudja tartóztatni az ellent.
    közben középen is érdemes kintebb tolongani, mert a pálya kellős közepén kék tiberium van, ami több lóvét ad. én ide is raktam refinery-t, persze megfelelő védelemmel. eztuán már csak várnom kellett, hogy kellő számú Mammoth-al lerohanjam az ellen-t. nem tartott sokáig a végjáték:))

amire még érdemes figyelni, hogy itt már jön nagy bombázóval, ami lassú ugyan, de marha messziről tudja lőni az egységeket. ha sokszor hallod, hogy unit destroyed, akkor ilyennel van dolgod és minél hamarabb rakétásokat kell a közelbe küldeni. nekem volt szerencsém pár pitbull-t csillagosra fejleszteni, így azért könnyebb volt, de a sok lúd disznót győz elv érvényesül mindenképp:)