Command & Conquer III
-
Hoz_Hun #4670 Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha a GDI végigvittem, és most a NOD-dal nyomulok, akkor elméletileg ha végivittem a NOD-dal is, akkor megkepom a Scrin fajt (3 vagy 4 pályáját)? 1. Akkor is megkapom az Alieneket, ha egy vagy két pályán nem teljesítettem a másodlagos célpont minden elemét, hogy ez számít-e (gyanítom a NOD nál is kimarad vagy kettő)?
2. Az Alienek kampányában van-e átvezető videó?
Amúgy a GDI nál két másodlagos célt hagytam ki, az egyik a sivatagban mikor először kell atomot leállítani, erőműveket kéne elfoglalnom. Hiába tettem meg cseszik a gép kipiálni (inkább kiXeli). Nem tudom miért, mit szúrtam el? A másik pedig az utcsó pályán nem tudtam eltéríteni az anyahajót. Gyanítom, hogy a NOD álcát kelet volna kilőnőm, de annyira lefoglalt, hogy megvédjem a Alien szuper fegyvert és egyidőben leromboljam a NOD atombázist és védjem is a sajátomat, mindezt szinkronban, hogy nem maradt energiám az anyahajó eltérítésére. Azt később a bázis felett lelőtem, nem okozott kárt, de a másodlagos célt, az eltérítést bebuktam.