6739
Command & Conquer III
  • atkaq
    De más játékoknál nem szokott ilyen probléma lenni.Amúgy is minden mediumon van.A gépem:AMD3000+,1024MB RAM,Geforce 6600 256MB.Lehet gond a Windows is?Egy újrainstall megoldhatja a gondot?
  • kisviku
    Túlmelegedett a videókártyád...
    Nálam is volt ilyen egykoron, hűtést lecséreltem és gyönyörűen megy.
    A 65 fok az alap rossz hűtésnél,de ha hajtod, felmegy 100-110-re is és lefagy az egész rendszer.
    Ergo, hűtés csere vagy kártyacsere.
  • a_n_d_r_e_w
    14-21e, egyáltalán nem sok :P
    de a hajók mellett jöhet tripodokkal, stb, és ök azt is lekapják, gyakorlatilag minden védelmet képesek átmenetileg helyettesíéteni (pl nagyszámú fanatikus ellen nem látok jobb védelmet), és képesek azonnal támadni, vagy segíteni a szövetségesednek
  • Shiver
    ha igen akkor meg elsőszámú célpont lesz :)
  • Shiver
    annyi felesleges, ugysem jön nagy számú hajóval, meg amivel jön általában nem tud air-be löni
  • Shiver
    20-30 venom sok pénz :)
  • a_n_d_r_e_w
    Ha noddal vagy, akkor 20-30 Venom a megoldás. Ha az ellenség nincs felkészülve (márpedig ahogy néztem egy-két visszajátszást, az emberek nem készülnek rá, csak az AI, akkor nemhogy megvédeni tudod magad scrin ellen, hanem földbe tudod döngölni a bázisát is velük (hamar szintet lépnek, ha velük védekezel, és pillanatok alatt szétkapnak bármilyen scrin hajót)
    Viszont bárminemü ellenséges légvédelem darabokra marcangolja öket :(
  • Shiver
    ha ugyanazon pályán fagy ki random idő után pl 30 perc vagy 1-2 perc akkor melegedés szerintem
  • Shiver
    ez jó segítség :)))))))))
  • Shiver
    apc-be rakétásokat :)
  • a_n_d_r_e_w
    kidobál, vagy kifagy? ha utóbbi, akkor valami nem tetszhet neki a gépen: hibás memória, túlmelegedés, stb. ha elöbbi, akkor nem tudom :)
  • Shiver
    a bonus missionok nem tom mire jók, alieneket akkor kapod meg ha végignyomtad GDI-t és NOD-t, nem kell hozzá a 2-lagos mission stb.

alienek kampányában van átvezető video, amikor nod-t végig tolod vagy a gdi-t (attól függ melyiket később) engedd el az egeret és élvezzed a történéseket :)
  • atkaq
    Mi lehet a gond folyamatosan kidobáll a játékból valamikor 30perc után de van úgy hogy 1-2 perc után és ilyenkor csak a reset segítt. 1.04 es patch van fent és a hozzá tartozó crack.Ha valaki tudja a megoldást segitsen nekem légyszives
  • Hoz_Hun
    A másik kérdésem: az Alien faj távolsági légi egységei ellen ti mivel védekeztek? Én legyártok 8 repcsit, átállítom légiharcra és kicsit a védelmem előtt tartom őket. Ott köröznek maguktól újratöltenek visszamennek. Néha ránézek a bázisra, pótlom az esetleges veszteséget. Ez működik, csak addig nehéz míg a repteret megépítem. Na meg mivel gyorsan mozgó egység nagyon gyorsan átrendelhetem más terület fölé ha ott támadnának be.
    Ha van más ötletetek kiváncsi lennék rá.
  • Hoz_Hun
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha a GDI végigvittem, és most a NOD-dal nyomulok, akkor elméletileg ha végivittem a NOD-dal is, akkor megkepom a Scrin fajt (3 vagy 4 pályáját)? 1. Akkor is megkapom az Alieneket, ha egy vagy két pályán nem teljesítettem a másodlagos célpont minden elemét, hogy ez számít-e (gyanítom a NOD nál is kimarad vagy kettő)?
    2. Az Alienek kampányában van-e átvezető videó?

Amúgy a GDI nál két másodlagos célt hagytam ki, az egyik a sivatagban mikor először kell atomot leállítani, erőműveket kéne elfoglalnom. Hiába tettem meg cseszik a gép kipiálni (inkább kiXeli). Nem tudom miért, mit szúrtam el? A másik pedig az utcsó pályán nem tudtam eltéríteni az anyahajót. Gyanítom, hogy a NOD álcát kelet volna kilőnőm, de annyira lefoglalt, hogy megvédjem a Alien szuper fegyvert és egyidőben leromboljam a NOD atombázist és védjem is a sajátomat, mindezt szinkronban, hogy nem maradt energiám az anyahajó eltérítésére. Azt később a bázis felett lelőtem, nem okozott kárt, de a másodlagos célt, az eltérítést bebuktam.
  • Shiver
    esetleg uninstall , és regeditből is szedjél mindent ki abszolút cnc tiszta legyen a gép
  • Shiver
    np .)
  • nocomment
    Már a szervízben van a kártya.. Amúgy köszi
  • Blasta
    Hát jelentem, én adtam esélyt a gémnek, a Demo nem jött be, de mondom megvárom a full-t és döntök.
    Jópár skirmish után mondhatom: ez a játék már nem a régi c&c.
    Full műanyag lett, nekem nagyon nem tetszett.
    Bye
  • greenvelvet
    igen! mert nem üritik
  • berlinboy6329
    A hamachis szerver mindig tele van?(az amelyik a bannerben van)
  • donatus13
    Ezeke meg voltak
  • Shiver
    antialiasinget próbáld kikapcsolni ha be van
    virtuális memóriát is lödd be jól a normál mem 70%-a legyen
  • donatus13
    NAH video kártya driver uj
    windows xp prof sp 2 öm van
    1.04 patch
    KANE EDItION
    ANTI ALIASING azt még nem néztem
    memo 1 gb
    magyaritás nincs és szerintem ne mis lesz fent
  • Shiver
    mert jelenleg ha jól tudom ezekből a hibákból adódóan fakadhat a probléma
  • Shiver
    donatus13, Brembo, ha segítséget vártok :
    -milyen OP-rendszeretek van?
    -legújabb vid kártya driver van fent?
    -milyen cnc patch?
    -milyen cnc?
    -antialiasing off/on?
    -virtuális memória mennyi?
    -magyarosítás van e?

kb ezekre a kérdésekre adott válaszok után esetleg okos hozzászólásokat várhattok:)
  • Rusy
    köszönöm, én is pont ezért kérdem, mert békés megyéből is kb ugyanez a helyzet, a lényeg hogy ugyanazért az árért szinte megkapod postával mintha bemennél érte, akkor valószínűleg meg fogom majd rendelni...
  • greenvelvet
    valaki 1 meccs?
  • donatus13
    Hello
    Én cracket is cseréltem meg patcheltem is meg ujra raktam serialst cseréltem és még mindig nem jo szoval egyelőre még nincs erre a problémára megoldás .
  • stevenson1988
    abban az összegben nincs benne a házhoz szállítási díj (ami 990Ft), bár még így is néhány forintal olcsóbban úszod meg, a lényeg, hogy egyáltalán nem drágább mintha bemennél, és megvennéd. Ez nekem spec csak jó, mert innen nyiregyről felmenni pestre, vagy bárhova ahol van ilyen bolt, nos, értitek, kicsit drágábban jönne ki
  • maffioso
    nekem és havernak is vista van és tökéletesen fut (patchel és nélkül is)
  • maffioso
    bocs csak kiirta egy régebbi kommentem
  • maffioso
    ezt most mért irta be a gép? reggel 8 37? ezt már vagy egy hete irtam
  • Rusy
    hát ja millió dolog lehet, én szívesen segítenék, próbálj más video drivert...

Valaki használta már a cdgalaxis házhozszállítási akcióját? Mert 1000 ft-al olcsóbb mintha bemennél és megvennéd ráadásul benne van a postaköltség, ez tényleg így van?
  • a_n_d_r_e_w
    most nem azért, de itt türelmetlenkedsz, hülyeségeket beszélsz, gyakorlatilag semmit nem közölsz, de elvárod, hogy segítsenek?
    elhiszem hogy idegesítö, de légy türelemmel, ha van valaki, akinél elöfordult, majd benéz és szól. ha meg crack jellegü a hiba, akkor meg még csak nem is ez az alkalmas fórum...
  • Rage47
    krek hiba? patchelve van? esetleg hardver hiba? ezerféle dolog okozhatja.....
  • BREMBO
    Gondoltam ehhez értesz és kommunikálni kezdesz velem :)

Meg tudná mondani nekem magasságosságod, hogy milyen jellegű probléma lehet ?

Gondnélkülbetölti. Hátha így könnyebb. És ahol át kellene vennem az irányítást kifagy. Gondolom tudod milyen idegesítő...
  • Gerygrey
    Most nekem is megy. De kidobál ott a térképválaszó képernyőn állandóan, ha már 2-nél többen vagyunk.
  • a_n_d_r_e_w
    igen az spam. de a következö ilyen értelmes hozzászólásod már törölve lesz
  • greenvelvet
    Húh gyerekek ez nagyon nagy!! akkora 2vs2t toltunk mint az állat! nagyon komoly