Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiver
akkor valószínû a séta folytán amig hazavitted átíródott a cnc(mittoménmiapontosneve).dat file és ezért nem tudod feltelepíteni rá
próbáld meg vkitõl elkérni a séta elõtti verziót, vagy ha megvan visszatenni a helyére a .dat filet, ezután próbáld peccselni

A felhők felett mindig süt a nap

az úton találtam:)

Shiver
akkor kérdezem máshogy:)
boltba vetted, vagy az úton találtad a c&c-d ?:)

what??

Shiver
biztonsági másolatos verziód van ?:)

:):)
akkor pontosabban letöltöttem, de amikor elindítom elkezdi kicsimogaolni, de a végén azt írja ki hogy "Internal error - patch not available."

Shiver
ez kb olyan kérdés mint hogy nem megy az autóm, valaki segítene ?:)
okosan kell kérdezni :) kicsit részletesebben, ha te is több idõt töltesz a kérdéssel, talán más is több idõt tölt a válasszal majd .)

greenvelvet
gabo van torrent oldalad?

vki segítene?
nem tudom felrakni az 1.03-as patch-et

gabo91
Mért nem tudunk csatlakozni egy szerverhez se?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

X1950pro

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Mikiller
Kreáltam egy hamachi servert próbaképp. Mostantól megy fél óráig.
user/pass: Mikiller/sgforum

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

alma2
Bonus kuldetesekkel, vagy anelkul probaltad megcsinalni ?
Bar meg nem tartok ott :)

szerintem

greenvelvet
valaki 1 meccset?

Antrax!
És milyen VGA-val oldódott meg a pixeles árnyék gondod?
greenvelvet
hogyan kell albániát megcsinálni? mert lerombolom a bázist a hidat újjáépitem és alig van emberem aztán 1 csomó tank jön ellenem és nem tudok mit csinálni

Shiver
egyébként ezt az oldalt nagyon ajánlom mindenkinek aki nem biztos a dolgában, vagy akinek nehézségei vannak

Shiver
rosszúl mondtam virtual serverezni kell nem is firewallazni csak nekem megcsinálja egyaz egyben :)

Shiver

Shiver
CNC3 uses the ports below:

TCP 27900 Inbound
TCP 28910 Inbound
TCP 29900 Inbound
TCP 29901 Inbound
TCP 6667 Inbound
UDP 13139 Inbound
UDP 2049 Inbound
UDP 27900 Inbound
UDP 28910 Inbound
UDP 2949 Inbound
UDP 6500 Inbound
UDP 8088-28088 Inbound (This is a range)

BiG G
köszönjük :) a game portját kiderítjük, ha más nem akkor futás közben kiugrok és CFosSpeed-bõl kiolvasom.

aztán majd összeütök egy hamachi faq-t is, a rendes alá, vagy összeszedem a dolgokat, és Andrew majd beteszi, ahogy tetszik.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Shiver
bemész a router admin lapjára. ott kell ilyennek lennie hogy (bár ez minden routernél más és más) firewall pl
ott létrehozol egy szabályt, persze enable legyen a szabály
a szabály tartalmazza azt hogy a source legyen minden általában ezt csillaggal lehet beírni, a destination pedig a te géped ip cime, ezek után még meg kell adnod hogy a te gépedre melyik portokat engedje át, itt tudnod kell hogy pl cnc3 mit használ (ezt nem tudom mert nem néztem utána) és beírod az ip mögé (mert valószínû ott lesz még kitöltendõ hely) a megfelelõ portot

BiG G
:)) És ezt hogy oldandó meg a gyakorlatban?

Shiver
a pincer itt a router :)

Shiver
port forwardolni kell hogy a külsõ emberke aki csatlakozik az jó helyre menjen a routeren belül :) hogy magyarosan mondjam : ahhoz hogy egy pub-ba a helyes asztalhoz üljél tudnod kell melyik asztalhoz menjél :) jelen esetben ha foglalás van a pincérnek mondod a nevet és tudja :))))))))))

BiG G
Nem értek sajnos a router-es cuccokhoz, de eddig az a tapasztalat (baráti körömben, illetve sg-n is), hogy router mögül nem akar menni a netes játék, mert a játékban, ha LAN-on játszana az ember nem lehet választani a helyi hálózatok közül, gondolom az alapértelmezettet használja.

Shiver
régen használtam a mircet de érdemes egy mirc szerverre menni különben nem látjátok egymást :)
most mentem be irc.elte.hu a server és ott #cnc3hunsg
erre lehetne kérni botot és akkor van admin is rajta

Sephi
En ma este 100% hogy ott leszek hamachin. De mIRC-en milyen szerveren lehetne felmenni?

Szal eloszor is kell egy mIRC szerver es aztan oda a #candc3hunsg szoba.
Jo lenne ha ide ki lenne hirdetve :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gabo91
Sziasztok lenne egy kérdésem a hamacsival, beirtam a szoba nevét meg jelszavát de csak magamat látom (de jo sokat belölem) micsionáljak igy?
Meg hogy kell majd elinditani a játékot?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Shiver
igy hirtelenjében ezt találom a leggyorsabb, legegyszerûbb ötletnek

Shiver
ajánlom a meccsekhez meg azt hogy ki online:
1. legyen mirc-etek
2. legyen egy pl candc3hunsg szoba vagy mittomén :)
3. oda join aki online (hamacsit nem ismerem,de ha hasonló azonosítóval vagy mircen mint a hamacsin, akkor könnyebb az azonosítás)
4. igy aki mircen van az online, ott be lehet kérdezni, hogy ki a fákk az aki éppen csak ping-pongozik :)
5. igy ezek után könnyebben lehet kirugni hamacsiról embereket, lehet hirdetni meccset stb

Sephi
Szal ha kilovom a routert akkor menni fog a gama? Vajon hol kene utananezzek ... alami hamachi bealitasoknak? Mert a fooldalon nem leltem semmit a routerrel kapcs...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shiver
én nem aggódom szerencsére erõmûvem van, de vista akkor sem fog felkúszni egyenlõre :)

fsgh
NOD-nál az utolsó plyánál(asszem az utolsó...) Kean tornya olaszországban...azt hogy kell megcsinálni? nagyon nehéz:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Looserke
milliószor le lett írva...

greenvelvet
a horvát elsõ küldetést hogy csináljam meg?

Sephi
En router mellet jaccom.... szal ezert nem megyen?

korábban azt hittem, hogy csak a megoldást nem tudom, de most már teljes bizonyossággal állítom, hogy az Nod kilencedik(elsõ Ausztrál) küldetést nem lehet megcsinálni. hard fokozaton biztosan nem. ezt elszabták a srácok, gondolom csak könnyebb fokozatokon tesztelték, keményebb fokozathoz pedig erõsebb támadókat osztottak le, viszont kimaradt a képletbõl, hogy a védekezéshez édeskevés nem kinyíratni meglévõ egységeket.
Pixelesek az árnyékok! Rosszul ne legyetek már! Örüljetek hogy nektek bírja a gépetek.
Én meg kikapcsolom inkább hogy jobban fusson a game! <#action>

BiG G
Nos, a mai este mérlege:
mindennek egyeznie kell a játszani akaró feleknél, és ha ez megvan akkor is csak direkt kapcsolatban lehet játszani.

Részletezve:
-mindenkinek a legújabb hamachi-t kell használnia (jelenleg 1.0.2.0)
-mindenkinek a legújabb peccselt játékkal kell játszania, különben nem fog menni (jelenleg 1.03) (ha nem eredeti, akkor a crackfix-es verzió, nem a sima)
-ha több helyi hálózat van a gépen és/vagy router mögül vagyunk, akkor 99,99% hogy nem fog menni

Ha minden stimmel akkor megy a game. Holnap újra próbálkozunk. Andrew, a fentiek mehetnének a FAQ-ba is.

greenvelvet
na akkor valaki game?

BiG G
:?ADAD?:_D:_:SA:D:D.

gyere fel hozzánk, banner alatt minden infó:D

Sephi
Miku' ???

Egy amcsi gyerekkel jaccotam de amiutan 3x kikapott lelepett es azota nem megyen a szervere :(

mostmár fog :)

lesz egy normális hamachi szoba Adminokkal :)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Sephi
Fax kivan nekem nem sikerult sehogy sem online jaccani :(((

én szívesen
a_n_d_r_e_w
#4111 reklám miatt törölve. ha mégsem az lett volna, sry

One Vision. One Purpose.

BiG G
erre gyere:

Név:C&C:TiberiumWar
Jelszó:tw

greenvelvet
<#mf1>

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent