Command & Conquer III
  • kisviku
    No, csatlakozom én is a vélemény nyilvánítók táborához.
    Hétvégén Nod-dal végigvittem,GDI-al elkezdtem.

Szerintem amit ki lehetett hozni látvány szempontjából, azt kihozták a fejlesztők.Rendkívül látványos,igényes és szép lett.
    A magyar fordítás hellyel-közzel jó,érthető, bár a "Látogatók" névről a 80-as években vetített csehszlovák sci-fi jutott eszembe a Lada Nivá-s idegenekkel.
    Az elején picit zavart, hogy értem az angolt is és mellé fel van írva magyarul is,de megszokható perceken belül.
    A videók nem rosszak,talán picit több renderelt részt vártam a Nod-nál,nem pedig egy ugyanazon háttér előtt folyó állandó rizsáról.
    Maga a sztori nem újdonság,engem személy szerint már idegesít a minden RTS sztoriban jelentkező árulók léte.Tehát mindig van, amikor a saját oldalad ellen kell küzdened.Ez már lerágott csont...
    A Nod finálé nem túl fordulatos, de ez legyen még titok.
    Ami különösen tetszett a játékmenetben, hogy lehet egyszerre több épületet is felhúzni, az agresszív módban az egységek mindent szétlőnek.Ez kényelmessé teszi a játékot.
    A tölthető Obeliszk a hab a tortán, valahogy mindig erre vártam.Lévén,hogy eléggé defenzív játékos vagyok,nem szeretem a gyors-pörgős játékmenetet,de elviselhető,kivéve egy-két küldetésben.Így aztán én mindig a bázisépítésre,a "szép bázisra" törekszem.Ezzel a hülyeséggel gondolom nem vagyok egyedül. A védelmi lézerek nagyon látványosak, ötletes az elhelyezésük is,de a falat azért hiányolom.
    A küldetések egyszerűek,nincs semmi extra,mint anno a C&C 1-ben,ahol a CoV 95-ös évszámában volt a teljes leírás, hogyan kellett a GDI egyik legidegesítőbb küldijét megcsinálni.Itt ilyenek nincsenek.
    Látszik, hogy jó az engine,nem kell hozzá erőmű, hogy élvezhető legyen.
    Egyébként tiszta Generals, kicsit felturbózva.

Összességében jól sikerült,látványos,szépen,igényesen kidolgozott.Sajnos vannak benne már lerágott csontok és apróbb hibák.

Kérdés:
    Az hogy kidob XP alatt az asztalra időnként (kb 45 percenként), az a játék hibája vagy az oprendszeré?Nem hibával, csak simán, és lehet folytatni utána.