Command & Conquer III
  • Masakari
    venyswatim ujjitás alatt azt értettem hogy mindig van valami ami eredetivé teszi..én most ezt nem találom benne...
    Beast:a szinre annyit hogy a gdi mindig is sárga volt..nekema szürke a generals usat idézi..a generalst pedig utálom.. story-ba meg mindig volt valami kis csavar..nem azt mondom hogy szar..csak nem a megszokott:P pályák meg cnc-be mindig is össze vissza volt.és pont ez volt benne még érdekes..szimetrikusság szintén generalst idézi nekem

és tényleg nehéz ujjat kiadni..de én többet vártam egy cnc3-től..főként csak az 1ségek és sok alap dolog kihagyása zavar mert a többi ujjitás még tetszik is....

szal szó szó nem megint forum chat-et akarok csinálni mint a demo-s irásomal csak leirtam a véleményem az egészről...

amugy nem tom vki vitte-e a gdi kampányt de az utolsó küldetésbe most ez vagy bug v nem tom de ugyebár bejön az hogy x azt mondja hogy ne használd a liquid tiber bomb-ot y meg azt hogy igen... nos most direkt nem dobtam le(mert este nem emlékeztem rá hogy használtam-e)és vége a mapnak azt azzal nyit az egész hiradó hogy gdi használta a bombát..de nem dobtam le...szal ez azért elég vicces,erre vkinek vmi 5let?