Command & Conquer III
  • Rusy
    Hát jaja ez nem a fejlesztőkön múlik egyáltalán, de az az igazság hidd el benne vagyok csak nem a játékiparban, a producerek akik pl adnak mittomén 10 millió dollárt, gondoljatok bele a filmek elkészíési költségeisbe stb, és hogy mondjuk ma magyarországon te adsz 1 millió forintot, nekem az is sok pénz, és azt szeretnéd, hogy legyen belőle 2 millió, szvsz engem pl kurvára nem érdekel mennyire összetett a játék szép vagy csúnya hardcore gamer vagy láma veszi meg, esetleg fikázzák, meg bőrlehúzás, max az érdekel megvan e már a 2 milla és hát c&c esetében biztos meg is lesz, úgyhogy nem akarom védeni egyáltalán pláne az EA-t, de ha az ő helyükben lennél ugyanezt csinálnád, és igazad van, aki a lóvét adja na az aztán abszolut nem ért hozzá, csak jöjjön a péz, és jelenjen meg, majd adunk ki hozzá 100 patchot kit érdekel, a c&c esetében gondolom már az előrendelések is kinullázták a költségeket, mert sokan látatlanba megvették, én is megfogom tiszteletből majd ha 3000 lesz, de ti itt most arról beszéltek, hogy el lehessen mondani jaj milyen jó jaj milyen szép stb, ez gyerekek tudjátok kinél van?
    Sid maiers peter jackson, a supreme commanderes csóka, ők nem azért csinálnak játékot hogy lóvé legyen ők azért mert ez az életük és maradandót akarnak alkotmi, ez maximum 5 ember (de főleh nem az EA), a töbi péz péz péz (amiben mondjuk félig meddig igazuk is van)...