Command & Conquer III
  • Gabrielle
    Hali.

Leírnék néhány tapasztalatot a tegnapi multival kapcsolatban (hamachi jól mükszik, ha érdkel valakit mit-hogy akkor privibe lehet írni).
    Nos amit irogattunk az kezd tény lenni, vagyis a scrinek kicsit táposabbak a többinél, de annyira nem sokkal. Tegnap le kellett tolnunk pár partyt mire rájöttünk hogy hogyan kell ellenük védekezni.
    A gép taktikája is elég egyszerű... végülis olyasmivel fog támadni és aszerint építkazik amivel kapcsolatban kevesebb a védelmed. Iagzából nem mondok taktikát, mert sokféle van... mindenkinek ki kell tapasztalni hogy neki hogy a jobb.
    Akadt néhány bug nagy ritkán, de ezek eddig 1x fordúltak elő itt ott (pl.: 10 harwester 1 refineribe beragadva, a többi nem ilyen, ez volt a legdurvább :), ezek nem zavaróak max akkor :).
    A pályák nem valami nagyszámok, szerintem lehettek volna kicsit változatosabbak is, de úgy is a másik darálásával vagy elfoglalva.
    Grafikailah nincs hiba, szerintem nagyon szép.
    A beépített microfonos kommunikáció nem igazán akart működni, de lehet csak mi vagyunk bénák...
    Nem tom... nagyon többet nem tudok írni. Próbáljátok ki , mert egyébként nagyon élvezetes, de inkább király cool és ilyesmi :). Tegnap elég sokáig nyomtuk, még ma reggel is lezavartunk egy meccsett.
    Ma este is lesz party, aki akar az jelentkezzen beatz-nál (én csak későn érek haza).
    De lehet itt is beröffentem és akkor 2-4 óra fele is játchatnánk (ennél nálam jelentkezni).