Command & Conquer III
  • Kindred Blades
    Khm. A S.T.A.L.K.E.R. minden jó tulajdonsága ellenére, a temérdek hibát elnézve se nyitott új korszakot, nem bontott formát, csak egy hibridnek szánt játékocska lett(, amíg el nem készült :P ).
    A Command and Conquer III: Tiberium Wars sem bontott formát, pontosan az lett, aminek vártuk (legalábbis én, meg még jópáran).
    Tudom, hogy nem jó példával járok elő, de könyörgök, ez a topic ne ennek a két játéknak az összehasonlításáról szóljon már, arról meg aztán végképp ne, hogy egymást cseszegeti a két rajongótábor, mert ennek körülbelül annyi haszna és értelme van, mint arról folytatni vitát, hogy a nyúlszőrkalap és a krokodilbőr cipő közül melyik a jobb hátizsák.
    A játék egyébként nálam megütötte a mércét, egy kicsit bevallom, féltem is, hogy valami nagyon újat kapok a kezembe, mert bevallom, azt nem akartam. Nem egy új játékot akartam, hanem a régiek folytatását, és -szerintem- ezt kézhez is kaptam, így veszem a telefont, beteget jelentek, és ezentúl csak pizzát és lepényhalat vagyok hajlandó enni, mert az befér az ajtó alatt...
    Michael Ironside felbukkanásának meg külön örültem, biztos vannak még, akik emlékeznek a hangalámondásos filmek fénykorára, amikor is mindig ő volt "a gonosz" :).

Bandeeka, ilyen probléma nálam előfordult más játéknál, valamivel (nem feltűnően) le van lassulva a kép, a hang pedig rendes sebességgel fut. Egy codec pack csere orvosolta, nem biztos, hogy beválik, de egy próbát megér.

Végszó:
    You can't kill the messiah.