Command & Conquer III
  • Gabrielle
    Nekem az jött be, hogy a bal oldali mezőt foglaltam el, és kb. úgy mint a gép(de ez most a hardos taktika, csak azért írom ezt mert a medium is ugyan az csak kicsit erősebben támad). Kezdetenk felhúzól 2 refinery-t, powerplant, warfactory. Legyártasz pár tankot, meg egy outpost-ot, és evvel elmész a balsarokba, közbe csinálod a radart, és utána a techcenter-t. Kb mire odaérnek addigra kezdj el egy szónikus ágyut építeni, meg erőművet. az elején 1-2 db megvédi a kihelyezett bázist, és a gép úgy is csak azt fogja támadni. Kb, 4 ilyen torony folyamatos javítással visszaveri az ellent. Persz oda is kell rakni egy refiery-t, még az elején. Mire kész a 4 torony addigra ki is ürűl az alp mező. eladogatod szépen az ottan feldolgozókat, és az összes Harwestert a most megkaparintott mezőre rángatod. Jah amint kész a techcenter és gyártod a szónikus ágyut, akkor már el kell kezdeni gyártani a mamouth tankokat is. Írj be vagy 10et. ezek megvédik a bázist. Meg fejleszd ki az upgradet is hozzá egyből. Ha megvan a 10 akkor nyomj még 10et, és az alap 10et kűld rá a bázisára, az ellenkező, vagyis jobb oldali mezőn keresztűl. Jah az elején +2 aratót azért vegyél. Nekem ez bejött, ha szétlőné az első adag mamouth tankot akkor ott a kövi, és az már tuti győzelem. Ha útközben javítani akarod őket akkor vigyél magaddal egy mobíl felállítható löveg tornyot(nem tom mi a neve), az javít is a közelében. Ilyet érdemes felhúzni a harwesterek mellé is, mert elég nagy sugarú körben tud szerelni. A brutal módban viszont nem mükszik ez a mód, oda más kell, arra még nem jöttem rá.