Command & Conquer III
  • Masakari
    kicsit szemügy alá vettem a cnc3-at és kiirtam pár dolgot ami böki a szemem mint sztem "maradi" cnc-snek és ami sztem sok embernek nem tetszik..ha tévedek ez van..le lehet szólni..de sztem páran lehet 1et is értenek velem...

-A multi pályák mind szimetrikusak(jópár multi video rep van és mindbe szimetrikusak...és cncbe sose voltak azok)
    -az ai olyan hülye hogyha harvestert akar venni eladja az épületeit és refineryt épít...
    -küldetés és skirmish végén victory kiirás és nem Mission Accomplished van
    -haverster 2400-at hoz nem 700-at(mert annyit kéne zöldből,és ezért olyan gyors a játékmenet)
    -skirmishbe letelepített mcv-vel kezdünk
    - kevés 1ség és épület van
    -meg lehet nyerni 1 skirmisht 1 féle 1séggel
    (mammoth,tripod,avatarmstealth tank..stb stb)
    -imba super weapon..kicsit átestek a ló tuloldalára..ioncannon rohadt nagyot szól és területre..mindig szolidabb volt,atombomba..hmm ez pasz tibsun-ba nem volt:D rift generator meg ugyszint imba(scrin sw)

+- ezt nem tudom hova irjam..de az 1ség fejlesztés nekem köztes állapot

+2 féle gyártó sor az ...bár ez se volt sose jellemző a cnc-re ugy gondolom ez pozitívum valamennyire
    +élő szinészes átvezetők
    +sidebar

összeségébe nekem az a véleményem hogy ez a játék már nem az eredetiségról szól($)..és nagyon el lett generalsosítva..ill valamien szinten starcraftosítva