6739
Command & Conquer III
  • Antrax #2297
    OFF:

THX , kokárdát csak nem tűzhettem ki a monitorra XD
  • ColdFire
    jóvanmá :D
  • Tigristank
    Tetszik a logód. :)
  • Antrax #2294
    lol, másfél hónapja
  • Masakari
    látom nem igazán vagy régi player ha azt se tudod mi a cnc....cnc a redalert 1-2 és a tiberium 1-2(dawn és tibsun) meg a 3,igaz a 3-at ea csinálta:P ez meg is látszik rajta valamelyest
  • Tigristank
    Pedig nem volt olyan rég. :)
  • ColdFire
    jáj ezt még én nyitottam ^^
    már el is felejtettem :DDDD
  • fsgh
    én nemrég vettem észre a üldetésben hogy vannak dobozok:))) mint a redalert 2-ben is:) némelyik rangot nmelyik pénzt ad:)
  • gabo91
    Akkor mégis mi CnC??? Meg akkor mik szerinted az előző részek?
    Egyébként jonak tűnik a játék, de van pár dolog amit hiányolok belöle...

Ja és mégvalami van itt valami olyan épület vagy dolog ami folyamatossan nyomatja pézt?(pl.: black market, drop zone, haecker ienekre gondolok)
  • Masakari
    fúú..tényleg elég ratyik a képek..de lehet az a graf motor hiábja is..na meg persze a nem csak a motor lehet a hibás...de ez gáz..:S
  • a_n_d_r_e_w
    Universe at War

persze, biztos jó játék lenne, hiszen a TD,TS,RA1-2 csapat nagyrésze ezen dolgozik (bizony Klepacki bácsi is, szal zenével nem lesz gond) de mintha a designerek nagyrésze már nem lenne ott
    jó öreg Erich Gooch kár hogy nem velük tartott

design nélkül meg....
  • Masakari
    meik game az?:S
  • a_n_d_r_e_w
    A volt Westwood is csinál egy RTS-t, egész addig ígéretes volt míg be nem jelentették. Mind a screenshotok, mint a történet igen gyenge lett :((
  • Masakari
    azért volt feeling-je mert eredeti cnc volt..made by Westwood..sajnos ez már a multé...
  • fsgh
    szerintem ez volt a legkirályabb:) Redalert2 the best:) olyan feelingje volt/van... idén nyáron is kivittem mind2 oldalon:)
  • Masakari
    Szakadj már el a generals-tól!!az 1 fos nem cnc...EZ CNC legalábbis az ea annak hiszi..részben az részben nem...:/
  • ColdFire
    egy egységgel meg lehet nyerni a kört:

én RA2be ezzel mészároltam ha azon az oldalon voltam ^^

amugy vkinek meg volt a yuri's revenge?:)
    elég jó volt az is, egész uj faj
  • gabo91
    És a töbi nép fegyvere holvan? Generalsban is volt mindenkinek... :(
  • Randelz
    Nemtudom mit szóljak a gamehoz remélem hogy sok dolgok kihagytak a demóból mert valahogy hiányos számomra.
  • a_n_d_r_e_w
    nem tudom, nod ellen sose kellett vigyek légvédelmet. 30-50 disruptor és átrágták magukat mindenen :) akár 5 réteg falon is :)
    a nod légierö meg említésre se volt méltó...
    most azért más a helyzet, igen erös a nod bombázó, de egyetértek, a mammut overpowered. Viszont egyszerüen orvoslható lenne (fogom is a modomban :)) ha levennék a sebességét. Akkor még mindig erös lenne a pályán, de ahogy egy bázis közelébe érne, a tornyok játékszerévé válna, és az ember kénytelen lenne más egységet is vinni (amolyan devastator módon)
  • Kontrakcio
    a védelemi buildingeknél van :) ion cannon néven, a nodoknál ( nem játszottam még noddal) meg a temple of nod épitése után tod használni :)
  • gabo91
    A szuperfegyverek hol vannak? Mert épitettem egy Missile Uplink-et (GDI) és aban reménykedtem itt is elkezdi számolni az idöt hogy mikor használhatom mint az elöző részekben, de nemtörtént semmise és az épületnek semi hasznát se vettem... hogy lehet használni ezt? És tiberium warsban nincsenek ien választhato dolgok tapasztalat pontokért. mert generalsban volt hogy szintetléptél kaptál pontot amit felhasználhatál valamire...
  • Sephi
    Jaj apam hogy micsoda effektek vannak. Az ION CANNON effektjetol leesett az allam :D
  • Masakari
    -meg lehet nyerni 1 skirmisht 1 féle 1séggel
    ez eddig is így volt (TS disruptor, vagy orca bomber. Nod oldalon más volt a helyzet, de itt is)

ez azert nem igaz mert ott azért kelett vegyesen vinni az 1ségeket..itt meg szinte tök fölös...mammuth öl levegőt földest meg ienek...szal kicsit imba a dolog:)
    gyalogos tök igaz..semmi értelme..ki is hagyhatták volna őket ennyi erővel..pl tibsun-ba a sima géppityus gyalogság..nagy tételbe(pár száz db xD)iszonyat nagy mészárlást rendezett...itt ennek legkisebb esélye nincs

ill harvester 1000..mindig is 1400 volt az ára:)
  • Antrax #2273
    én anno a tech levellel mindig jót elszórakoztam
  • a_n_d_r_e_w
    jaja, meg hogy tech levelek sem lesznek, így még infantry wars-t sem lehet nyomni, akkor viszont nem hiszem hogy bárki használná öket

az a baj, hogy nagyon sok ilyet húzott meg az EA, hogy majd figyeljük a multi játékokat, és utóbalanszolunk.

na ennek mi értelme? patchenként új szabályrendszer?
    (föleg ilyen triviális dolgokra kellett volna odafigyleni, gyakorlatilag ránézésre látszik hogy ez így nincs rendben, mégis így csinálták :S)
  • a_n_d_r_e_w
    -A multi pályák mind szimetrikusak(jópár multi video rep van és mindbe szimetrikusak...és cncbe sose voltak azok)

nem tudom, szerintem várjuk meg a véglegest

-az ai olyan hülye hogyha harvestert akar venni eladja az épületeit és refineryt épít...

igaz, meg a tesztelök is hülyék, mert nem figyeltek oda, hogy a refinery harvesterestül 2000, és anélkül eladva 1000, erre régebben odafigyeltek (azt hiszem a TS-ben 400 volt egy üres refinery után befolyó pénz)

-haverster 2400-at hoz nem 700-at(mert annyit kéne zöldből,és ezért olyan gyors a játékmenet)

abszolút igaz, spam topikban már meg is vitattuk :)

-skirmishbe letelepített mcv-vel kezdünk

bármikor lehet undeployolni :)

- kevés 1ség és épület van

abszolút nem értek egyet az egység oldalon, épületek közül én is hiányolok jópárat

ez eddig is így volt (TS disruptor, vagy orca bomber. Nod oldalon más volt a helyzet, de itt is)

-imba super weapon..kicsit átestek a ló tuloldalára..ioncannon rohadt nagyot szól és területre..mindig szolidabb volt,atombomba..hmm ez pasz tibsun-ba nem volt:D rift generator meg ugyszint imba(scrin sw)

úgyis ki fogom kapcsolni :)
  • Antrax #2270
    Én gyalogsággal sosem támadok ---> mindig eltapossa őket
  • Muki100
    Minddel egyetértek. Meg nekem még az se tetszik, hogy az alap rifle infrantrykat akármilyen mennyiségben gyártod akkor se jók semmire páncél vagy épület ellen...azért meg lehetett volna találni az egyensúlyt az infantry rush-ra alkalmas és a jelenlegi totális szar sebzés között.
  • Sephi
    Hat na...

Angry mob foreva ?:DDD
  • SötétBarom
    Hát nemtom.. Nekem volt olyan hogy 6 (!) mammoth-nak nekifutott az ellen egy köteg fanatikkal, és szar se maradt belőlük :)
  • Sephi
    En a demo alapjan totalisan meg leszek vele elegedve. Majdnem minden nap tolok skirmisht de valo igaz hogy 5 mamut tankkal mindent ki lehet vegezni plane ha upgredelem oket :D
  • Soneji
    ezzel a demohack-el nem lehet hamachin játszani?
  • _Atti_
    sok a pénz , tul pörgős, meg kár a régi cumokért , a tiberium/mapok rendezettsége meg hátha változatosabb lesz majd..

szerintem nem generalsos éppen, és a sztori miatt meg a videok miatt érdekel azért a dolog de sejtem hogy nem lesz maradando mint a tibi.

és tényleg mission accomplished hol maradt?:D
  • Masakari
    kicsit szemügy alá vettem a cnc3-at és kiirtam pár dolgot ami böki a szemem mint sztem "maradi" cnc-snek és ami sztem sok embernek nem tetszik..ha tévedek ez van..le lehet szólni..de sztem páran lehet 1et is értenek velem...

-A multi pályák mind szimetrikusak(jópár multi video rep van és mindbe szimetrikusak...és cncbe sose voltak azok)
    -az ai olyan hülye hogyha harvestert akar venni eladja az épületeit és refineryt épít...
    -küldetés és skirmish végén victory kiirás és nem Mission Accomplished van
    -haverster 2400-at hoz nem 700-at(mert annyit kéne zöldből,és ezért olyan gyors a játékmenet)
    -skirmishbe letelepített mcv-vel kezdünk
    - kevés 1ség és épület van
    (mammoth,tripod,avatarmstealth tank..stb stb)
    -imba super weapon..kicsit átestek a ló tuloldalára..ioncannon rohadt nagyot szól és területre..mindig szolidabb volt,atombomba..hmm ez pasz tibsun-ba nem volt:D rift generator meg ugyszint imba(scrin sw)

+- ezt nem tudom hova irjam..de az 1ség fejlesztés nekem köztes állapot

+2 féle gyártó sor az ...bár ez se volt sose jellemző a cnc-re ugy gondolom ez pozitívum valamennyire
    +élő szinészes átvezetők
    +sidebar

összeségébe nekem az a véleményem hogy ez a játék már nem az eredetiségról szól($)..és nagyon el lett generalsosítva..ill valamien szinten starcraftosítva
  • lee56
    Tökmind1, csak a német verzióban lesz a változás, az is csak az animációt érinti, ennyi...
  • Der Wahnsinn
    Ez komoly? Mert ha igen, akkor ritka nagy f*szság, ezeket az agyalágyult németeket meg a 2. VH. már örökre meghülyítette..
  • mooo
    köszi!
  • a_n_d_r_e_w
    az elöbbi hardwiredes hírhez linkelte be valaki:
    A németeknél a szigorú eröszakellenes törvények miatt a fanatikusok nem felrobbannak, hanem leteszik a bombát és elfutnak :S
  • a_n_d_r_e_w
    nevezd át zipnek és csomagold ki oda, ahová szeretnéd