Command & Conquer III
-
Hard turtle 24 perc alatt földdel egyenlővé téve! :D
Nagyonnagy menet volt, többször majdnem elvéreztem... Elején beástam magam pár toronnyal meg házakba rakott katonával, közben persze elfoglaltam a két spike-ot, északon meg létrehoztam a kitolt refinery kolóniát, mellé gyorsan egy war factory, 3 harvester legyárt gyorsan.
Eközben a két bázist körbevettem soksok alap toronnyal (géppuskás, ágyús egyaránt), az 5 harvesterből meggazdagodtam, gyorsan felhúztam 4 repteret, 16 orcával folyamatosan baszogattam az ő 2. bázisát, de ő végig támadott tankokkal meg emberekkel, végeláthatatlan hullámokban, egyszer a bázisomra is betört, és lerombolt egy barakkot meg egy refinery-t.
Ekkor épült meg a Temple of NOD, a 16 orcát pánikszerűen küldtem rá, lerombolták sikeresen, de 16-ból csak 7db tért vissza a repterekre, azok is lezúzva (elég ütős légvédelme volt).
A biztos földi és légi védelem kiépítése után (kb 10-12. percnél járunk) tech center, táposabb tornyok, Ion Cannon, és 5-5 mammut tank, aztán megint 5-5, így északról és délről egyszerre indultam, az orca-kkal pedig folyamatosan vontam el a figyelmét (már ha a gép figyelmét el lehet vonni, inkább csak az egységeit).
A 20. percben már teljesen szétromboltam a kezdő bázisát, a délin még próbálkozott kitartóan (megépítette a Temple of Nod-ot másodszor), de a 20 mammut tankot, és az orcákat megelőző Ion cannon tisztogatása meghozta az eredményt :)))))