Command & Conquer III
  • DummyBoy
    Hmmm ... A pénz nagy úr :) Nekem is úgy lett sikerélményem, hogy bevédtem a két mezőt, és kész ... az enemy az összes pénzét Harvesterekbe ölte ...

Valahogy nekem középen nem jött soha, az oldalsó mezőknél volt fight ... De ott mind a kettőnél, ha nem voltam elég gyors akkor mindig olyan böszme védelmet csinált amivel nem volt kedvem szembeszállni :) A mostani projekt az lesz, hogy egyik mezőt meghagyom neki, és hagyom bevédekezni, majd letesztelem mi ellen mi a jó :)

De én is próbálgattam pár dolgot ... szvsz lesznek majd falak, különben a Venom és a Beam Cannonok Prisma-ás lövésének nem sok értelme lenne ... (Javitsatok ki ha tévedek ...) kicsit a hatótávja ... de Beam Cannon az isten :) ...

Feltünt nekem, hogy ha Guardra teszem a Stealth tankokat, akkor végignézik ahogy az Orca-k szétlövik a bázis, agressziv esetén viszont télleg jók légvédelemnek is :) Nállatok lőnek automatikusan?

Meg arra leszek még kiváncsi, hogy a fullosan bevédett enemy base-hez milyen közel jutnak az EMP Buggy-k :)