Command & Conquer III
  • Árnyvadász
    Tegnapi nap sem múlhatott TW nélkül így pár dolgot elmesélek:

-Kipróbáltam az összes AI rutint. Határozottan pozitív véleményen vagyok róluk! Különösen a gerilla és a steamroller tetszett, de a többi is azt hozta amit vártam.

-Kipróbáltam a NOD-ot is, de egyenlőre nem jött be annyira, mint szerettem volna, ezért inkább maradtam a GDI mellett.

-Commando a GDI egységei közt. Ne felejtsétek el használni! Ha sikerül elvonni az ellenfél figyelmét, vagy ügyesen kimanőverezni a veszélyes zónákat emberünkkel, akkor olyan pusztítást végez pillanato alatt az ellen épületeiben, hogy kb. ott fel is adhatja a harcot.

-Zone Troopers a killer egység. Ezeket maxoljátok ki és elég 2-3 esetleg 3-4 belőlük, mondjuk megtámogatva egy mammuttal és egy leszel aki mindent visz :)

-Nem értettem miért van életerőcsík a Juggernaut-okon, mikor kidőlnek. Tegnap ezt is megértettem :) Nos azért mert a hőn szeretett NOD-nak van olyan egysége ami el tudja foglalni és immáron az ő oldalukon rombol eme bestia. Nem rossz :)

-Megnéztem ezeket a fanatikus gyalogosokat is. Tényleg azok. Erős egység és jól bevetve szintén fordíthat a csata menetén. Ezek ugye NOD oldalról választhatók.

-A másik ami NOD oldalról meggyőzőtt az a BlackHand egység volt. Ezek kb. annyira durvák, mint GDI oldalról a Zone Trooperek. Nagyon vigyázni kell velük. Ha látjuk, hogy közelednek és épületbe bebarikádoztuk magunkat, akkor első dolgunk legyen kimenteni az embereinket onnan, mert aztán csak hült helyüket találjuk.

-Teknőc AI viszont meglepett. Illetve mást vártam. Azt hittem roppant erős bázisvédelmet fog építeni. Okés épített valamilyen szinten védelmet, de ami igazán meglepett, hogy a létező összes épületet elfoglata a pályán és így próbálta bevédeni a bázisához vezető utat. Amit persze a blackhand-el gyerekjáték volt fölszámolni.

-Tetszik az is, hogy a gép nem mindig ugyanazt csinálja. Van hogy repülőket gyárt és a légierőre támaszkodik (medium AI balanced pl.), de van mikor egyetlen repülő egysége sincsen.

-Végezetül a gerilla AI elleni csatát próbáljátok ki. Támad itt, majd ott, majd amott és így tovább :) Faszányos!