Command & Conquer III
  • Árnyvadász
    Tegnap este én is kipróbáltam. Huhh. Igen furcsa volt az elején, nagyon szokni kellett mindent. Eltelt egy kis idő az optimális grafikai beállítások megtalálásához is, amivel utána már remekül futott és kellően szép is lett. Mindez 1280*1024-ben nem rossz teljesítmény a programtól.

Nekem két dolog nem tetszett: Rettentő gyorsak a csaták és ez időnként zavaró. Az építésnél jó ötlet, hogy fel lett osztva a gyártás és kölün panel nyílik le, de amíg ide-oda kattintok kikészül a kezem. Bár nyilván van erre hotkey, de azt a nagy hévben nem voltam már hajlandó megnézni. Inkább fájjon, csak ne menjen kárba egy másodperc kiesés se :)

Maga a játék többi része tényleg brutális. Az AI már médiumon is elég jó, kipróbáltam a brutal fokozatot is. Bár csak ne tettem volna :) Hogy ott egy idő után mi jön, az nem semmi... Győzze az ember visszatartani. Én amúgy is a turtle híve vagyok, szóval szeretem kiépíteni szép lassan a bázísvédelmemet.

Örülök neki, hogy a NOD és más AI mód is választható, ezt mindenképpen ki fogom próbálni, nekem amúgy is a NOD a kedvencem. Meg pont erre az 5 fajta AI-ra vagyok a legkiváncsibb. Tényleg olyan jó e.

Mostanában a Tiberium Sun-al játszom, meg szeretném végigvinni a Red Alert második részét is, de ez a demó egészen biztosan hátráltatni fog ebben. Tényleg jó lett, hangulatos, csak könyörgöm: legyen egy kicsit lassabb, mert ez így istentelenül durva! És mintha nem emlékeznék rá, hogy lenne sebességcsúszka. (A nem érhető el a demóban opciók közt.)

Kamera magasság és a nézet nálam külön csilagos ötöst érdemelt! Ettől féltem is, hogy nem lesz az igazi. De ez a megoldás tetszik és használható is. Azért remélem fal építhető lesz a játékban (bár baromira nem úgy néz ki), mert az elkéne még. NOD-nak meg a lézer-fal.